Šta je novo?

ZTE Grand S

TosaNS

Slavan
Učlanjen(a)
12.08.2010
Poena
305
Najavljen NOVI ZTE Grand S sa 5-inčnim ekranom i rezolucijom od 800 x 480 piksela. Najavu za ovaj model sam pročitao ovde na BENCHU,
a evo i linka: http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti/stizhe_i_zte_5_inchni_1080p_grand_s_smartfon

Intersuje me šta očekujete od pomenutog modela, i pitam se da li će on moći biti dostojna konkurencija sad već poznatom LG L9 modelu ili nekom HTC-u sa sličnim karakteristikama. Da li je ovo ZTE odgovor na neprikosnoveni Alcatel?
Iako se bukvalno ništa još uvek ne zna, pretpostavka je da će to biti svakako top model sa kojim svakako treba ozbiljno računati. U iščekivanju konkretnih informacija o ZTE Grand S ostavljam vam sliku u prilogu

Prilozi

• zte grand s.jpg
    zte grand s.jpg
    55.3 KB · Pregleda: 234
Poslednja izmena:
Kako moze biti top model sa tom rezolucijom?

O čemu pričate, lepo piše da ima 1920 x 1080, iliti 1080p rezoluciju.

Ја мислим да сам видео рекламу за овај телефон на неком билборду близу ЈНА

Izvinjavam se svima nisam dobro protumačio vest u pravu ste radi se o rezoluciji 1080p. Ovo je svakako odlična vest koja će usrećiti mnoge smrtnike koji ne mogu da stanu u red za neki usvirani Samsung ili Iphone koji su s pravom preskupi ali ne i za svačiji džep. Nadam se da ovaj ZTE lepotan neće biti preskup i da će cenovno biti ispod LG L9 (mislim u paketima kod nasih domaćih provajdera MTS, Telenor, VIP - naravno ako se uopšte bude mogao naći).

U napred mogu da kazem da ce tesko biti tako.
Roknuce mu cenu od jedno 500 e u startu sto je svakako jeftijije nego sto je sgs3 bio,ali opet nece biti bas za svaciji dzep.

ovo bi bilo dobro za smrtnike al lobosi se ne sete da stave u ponudu Mobistel/Elson Cynus T2. 5", 12 mpx, 200 ojra i ne deluje da lose radi.

Poslednja izmena:
Baš bih voleo da vidim ko će da pljusne 500€ za ZTE, a neće na Note2? Mora biti jeftiniji, 300-350€ da to ima smisla, ili mora da ponudi u softveru nešto revolucionarno novo, što nijedan Kinez nikad neće doneti.

Pa da ali kad izadje ovaj zte vec ce note 3 biti u igri sa cenom od 670-700 evra,tako da 450-500 za ovaj ce biti normalno.

Moram i ovde da prokomentarisem: 1780mAh baterija ?? Pa oni nisu normalni... FHD ekran ce je pojesti dok kazes keks.

ZTE je uvek ciganisao sa baterijom.

CES2013

[YOUTUBE]82buQITo9os[/YOUTUBE]

ZTE je uvek ciganisao sa baterijom.

Prilicno los potez, telefon ce svakako kostati dosta, mozda malo manje od konkurencije ali je to ZTE i jos ima strokavu bateriju, da imam toliko para i da mi treba takav uredjaj ni na crystal meth-u ne bih kupio ZTE phablet umesto nekog Samsunga, HTC, Sony, Motorole..

Naravno, konkurencija je pozeljna ali bez krstene baterije od bar 2100 mAh ovaj ZTE nema sta da trazi.

Laguje za medalju.
Bolje radi moj note 1 sa aosp romom.
Koji su djavo turali taj zte ui,bolje da su ostavili stock android.

Prilicno los potez, telefon ce svakako kostati dosta, mozda malo manje od konkurencije ali je to ZTE i jos ima strokavu bateriju, da imam toliko para i da mi treba takav uredjaj ni na crystal meth-u ne bih kupio ZTE phablet umesto nekog Samsunga, HTC, Sony, Motorole..

Naravno, konkurencija je pozeljna ali bez krstene baterije od bar 2100 mAh ovaj ZTE nema sta da trazi.

Ovo je isti slučaj kao ona panasonic eluga od 1150mah od prošle godine, ili koliko je već imala.
Doduše, i bila je dosta jeftina, a solidan hardver.

Ja kupio curi onaj ZTE Roamer (Partizan telefon) pre nekih 6-7 meseci, šljaka kao zmaj, ona prezadovoljna. Ima 3.5'' ekran a 1500mAh, pa baterija drži odlično, pošto je procesor slab i mali potrošač, a i ekran nije nešto velik (mada su milioni ljudi do skoro tvrdili da je to neka idealna veličina :) ). U Avail, koji je 95% isti telefon kao Roamer su stavili 1800mAh bateriju

Nazad
Vrh Dno