Cao, ja sam takodje uzeo ovaj telefon pre dvadesetak dana. Posle 10ak minuta koriscenja telefon se restartovao, i onda je nastavio da se restartuje sve dok nisam usao u recovery mode. Uradio sam odmah factory reset, upalio telefon, instalirao par aplikacija sa google play-a i on se opet restartovao.
Vratio sam ga u telenor, opisao kvar, cekao 15 dana odgovor od BG elektronics-a koji su naravno konstatovali da je telefon ispravan i da radi po specifikaciji.
Telefon radi stabilno kada se ne koristi, cim se upali neka malo zahtevnija aplikacija, telefon se posle nekog vremena restartuje.
Moj savet, preskocite ovaj telefon, puno ljudi je prijavilo slicno ponasanje, ocigledno je da postoji i ispravnih primeraka, ali cete vrlo tesko ostvariti garanciju i dobiti zamenu.
Moje pitanje je da prijavite iskustva sa reklamiranjem ovog telefona i sa bg elektroniksom. Ako ima neko neki predlog sta moze da se uradi, jer je telefon potpuno neupotrebljiv.
Gde moze da se kupi silikonska obloga za ovaj telefon?
Kako da podesim da mi snima video u .mp4 formatu ?
Da li neko ima probem sa skype posle update?
Instaliraj LG Camera Pro i mozes da snimas... Cak mozes i HD rezoluciju da namestisEvo, probao i radi... Nisam mnogo cackao, mozda moze i bolje, ali i ovo je vise od "fabrickog"...
Aj mi reci koji si codec stavio, koji bitrate i koju rezoluciju ?
@micens
reci mi da li ti slika menja format kad uljucis camcorder i rotiras telefon? meni je to radio sa ovom app
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari