Šta je novo?

Zrenjaninci!!!

minketa

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2002
Poena
619
'Ocemo da se okupljamo? cheers

minketa, aj mi nabavi majicu/dres/tsl Uniteda iz te Engleske ? :)

Ovaj tred me je bas obradovao!
Samo da se malo bolje organizujemo, da se ne gubimo!
Prosli petak sam bio u pivnici i bilo je dobro, znaci moze da se ponovi.

OK. Imam dva vikenda na raspolaganju - 13. i 14., i 20. i 21. novembar.
Imam i auto pa neka se Klek, Muzlja, Ecka, ne brinu. Pivnica je provereno dobro mesto... Sta nam jos treba?
Ko ce da organizuje!?

HB, je l' to Manchester?
Ako ne moram po to u Manchester, i ako si stvarno ozbiljan fan tog tima - potrudicu se da donesem.

Poslednja izmena:
shto se mene tice, odgovara i jedan i drugi termin. Samo sto ne mogu da preuzimam nikakvu organizaciju na sebe, jer sam u BGDu!
I da, definitivno se moramo dogovoriti oko nalazenja bolje nego prosli put, jer je prosli put bilo bruka! dosao sam u pivnicu i izblejao malo, zato shto nisam imao mob. i nikog nisam znao :(

Man U

...ovoliko sam uspeo da uhvatim... pre nego sto su me opkolili.

Prilozi

• Man U_11.jpg
    Man U_11.jpg
    55.3 KB · Pregleda: 102
  • Man U_21.jpg
    Man U_21.jpg
    63.1 KB · Pregleda: 75
Preuzimam na sebe organizaciju, posto sam u zrexu, t.j nikakva organizacija samo bismo trebali 2 dana ranije,do srede, rezervisati sto za petak ili subotu u pivnici. To radi do 1, 1 i po, ima i pomfrita za meze, posle mozemo da se prebacimo u neki drugi birc. Znaci samo do srede te nedelje svi da se dogovorimo. Kada se dogovorimo, sibajte phone na pm pa da ne bude vise zagubljivanja.

Poslednja izmena:
Svala cast Nemanja!
Haj'te sad malo zivlje, Zrenaninci. Ima nas sigurno vise od 4 clana.
Rezervacija se skida sa astala u 21:30 ako se dobro secam. Znaci, okupljanje do tog vremena. Nemanja, probaj da uhvatis isti onaj astal za kojim smo i prosli put sedeli. Veliki astal s leve strane... nema sta mnogo da se trazimo, a i prima bar 12 ljudi.

toliko o tom malo zivlje... :(
Bice dosta ako se skupimo i nas 4rica

Bolje onda prvo da se uvalimo sa Beograđanima pa posle da ih pozove u goste :)

Nadam se samo da ce Beogradjani pomeriti sastanak tako da i ja mogu da se uklopim. Bude li tako, ja vozim, imam tri slobodna mesta pa mozemo kolektivno da banemo. Ali, i dalje imamo dobar razlog da se okupimo u Pivnici! I, sto rece Nemanja, mozemo i da ugostimo Beogradjane.
Prosle godine su Novosadjani bili zainteresovani da dodju... je l' se secate konkretno ko je to bio?

Sta je sa Olfrudom i C3?

Naravno, i tamo i ovamo, ni meni ovaj vikend ne odgovara za BG (obaveze, obaveze).
C3 se mota tu po forumu, moze mu se poslati pm - Sta se bre ne javljas na post "Zrenjaninci", za Olfruda ne znam, izgleda da se covek zagubio iz bench zajednice.

evo me sta se brineta ajde videcu da dodjem

btw. olfrud je sad zazet muva neku ribu iz mog razreda rece mi ta drugarica
prosle nedelje

cimnite ugabugu on je isto iz zrenjanina ja ga znam sa nekog drugog foruma :D

OK. 'Ajde da se nadjemo u subotu 13.11. u 2100, u Pivnici za velikim astalom - s leve strane cim se udje.

hey sledeci vikend je izgleda skup u Beogradu... tako da bi trebalo to pomeriti eventualno za 20.11.
I ovako se nigde ne zurimo :D

Okey-dokey.
Beogradjani se okupljaju 13.11. u 1700. Haj'mo u goste za ovu priliku, a mi cemo se onda naci 20.11. na istom mestu.

Da li ovo sad svima odgovara?

OK, u subotu 13. za BG, 20. u ZR.

Poslednja izmena:
Kada dodje Minketa dogovoricemo se da organizujemo odlazak za BG.

Stig'o!
Beogradjani su, koliko sam shvatio, pomerili skoop za nedelju, 14.11. u 1700. Ja tu ne mogu da se uklopim. Planirao sam to za subotu, u nedelju moram biti u Zrenjaninu.
Uzivajte u cevapima i pivu... vidimo se u Pivnici, u subotu 20.11.

Ma mislim da nam nece trebati veliki sto, dosta nam je onaj separe posto nas nece biti vise od 4-5-oro u najboljem slucaju

Prijatelji,kad se budete sakupili danas,i kad krene prica(naravno dok je jos nivo krvi i alkohola u novou :D ),zakacite se malo i na predlog umrezavanja Zrenjanina u WLan,tj. bilo bi lepo da ovaj grad(koji jedini u Srbiji jos to nema :wall: ) dobije svoju globalnu neprofitnu mrezu!
Da napomenem samo,da ovo vec postoji u Muzlji i momci su rekli da ce nam rado pomoci u celom projektu!

Pozdrav sa Bagljasa! :wave:

Ne sakupljamo se danas, skup je dogovoren za sledecu subotu.

Pogledajte temu o skupu na Skadarliji. Ako mozete uveche oko 19h, dobrodoshli ste kod nas ;)

Nazad
Vrh Dno