Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
sklopi sam konfiguraciju, imaš MSI E350IS-E45 za 6800din da nađeš, pogledaj HTPC temu u multimedia forumu ja sam skoro sklopio jedan sa tom pločom za HTPC
EDIT: naknadno sam video da želiš USB3, ova pomenuta ploča nema ali skoro sve ostale Fusion ploče imaju, samo što su skuplje i do duplo od ove.
Послушао сам вас и на крају одустао од куповине готовог рачунара.
Пошто би ми рачунар највише служио за hifi (додајем екстерни DAC + headphone amp на њега), одлучио сам се за http://www.dl.rs/prod.php?&IDPRO=4037&IDB=7&IDG=23&IDPG=55&p=g јер је то једина плоча која је пасивно хлађена, а притом и има USB3, па могу да накачим и свој WD Mybook USB3.0, па да ми све служи и као мали кућни сервер.
Па димензије су ми јако битне, а ово је најмање које сам нашао. Не треба ми додатни простор за драјвове итд, а напајање од 75 вати ми је сасвим довољно.
Nisam ti ja ni rekao da su lose dimenzije ploce i da ti je 75w malo za nju vec da je kuciste jako slabog lima i tanko , imas uostalom temu o njemu i slicnim, a ploca je odlicna i ako te kesh ne ogranicava onda je ona pravi izbor , stim da bi trebao da uzmes u obzir neko drugo kuciste.
Да, него кажем да је кућиште најмање које сам нашао.
Остала која могу да се нађу за HTPC имају интерно напајање, места за драјвове, итд, што их чини већим од овог. Ја практично само за оволицко кућиште и имам места на столу (иза монитора).