Šta je novo?

Zotac 7300GT 128Mb DDR3

A da li neko ima iskustva sa Zotac 7300gt dd2? Isto je povoljna grafika, ne bi ni ja sad neke detalje nego mi je bitno da igra radi u 1024x768.

Doplata za DDR3 verziju je minimalna a razlika je drastična.

Poslednja izmena:
bezi od ddr2 sporo

Pa fora i jeste u tome sto u istoj prodavnici su mi nudili inno3D sa ddr3 i zotac sa ddr2, a cena je ista, samo je zotac "kvalitetniji". Znaci ddr3 uzeti pa kakva god kartica bila?

Veruj da uopšte nije tako kvalitetniji, slobodno uzmi DDR3 model.

Pa fora i jeste u tome sto u istoj prodavnici su mi nudili inno3D sa ddr3 i zotac sa ddr2, a cena je ista, samo je zotac "kvalitetniji". Znaci ddr3 uzeti pa kakva god kartica bila?

Ha, cuj ovo zotac "kvalitetniji" :D
Neverovatno je na sta su sve nasi vispreni prodavci spremni, pa cak i to da kupcu prodaju mnogo sporiju kartu iako za iste pare ima duplo brzu! Nego verovatno oni na tog zotac-a imaju mnogo vecu marzu, pa onda satro, kvalitetniji. :mad:

Dakle uzmi 7300GT DDR3 samo vidi da ima 256mb DDR3 memorije na sebi, ako nemaju takav, i model sa 128mb DDR3 memorije ce ti raditi dobro.

Obrati pažnju.
Kartice sa 128MB obično imaju veći klok memorije od kartica sa 256MB.
Raspitaj se pre kupovine!!!

Raspitaj se pre kupovine!!!

Pa evo bas se raspitujem ovde....dilema je izmedju Galaxy 7300 sa 128mb ddr3 i Ino3d sa 256mb ddr3, razlika u ceni je 10e tako da mislim da se ne vredi zezati za tako sitne novce iako mi galaxy deluje hvaljenije.

Pa evo bas se raspitujem ovde....dilema je izmedju Galaxy 7300 sa 128mb ddr3 i Ino3d sa 256mb ddr3, razlika u ceni je 10e tako da mislim da se ne vredi zezati za tako sitne novce iako mi galaxy deluje hvaljenije.

Inno 3D, ja lose komponente izbacujem posle 3-4 dana...sto je bilo i sa Zotac-om...ova kartica stoji tu vec 2 nedelje.

Takodje glas za Inno3D, ta razlika u kolicini memorije se itekako oseti u novijim igrama :wave:

Poslednja izmena:
ma inno3d je skroz dobra firma, ja imam doduse 7600gst koju sam platio oko 100 evrica, a klokuje se kao luda - isao sam do 620/1840, bez volt moda, znaci opusteno... jedino sto se malo vise greje, ali sta je tu je... kupio sam 2 9ke i spojio ih po boku i takav kuler (9x18cm) postavio ispod kartice, sad mi one sibaju po celoj povrsi kartice i fino je hlade... :D

Kakva je to 7600gst? Jel to neki izrod od 7600gs? A za hladjenje pa Stormwach je vec spomenuo da se hladnjaci za memoriju moraju dokupiti.

to je izgleda najjaca 7600 ako se ne varam

pa fazon je sto je na def 500/1400, ali zato ima ddr3 i klokuje se ko blesava... uzeo sam je u novembru, decembru i kad se setim kako sam odlicno prosao, sve me nesto obuzme talas miline i prijatnosti :) a kad se setim da sam za 2gb rama dao blizu 200e dodje mi da se ubijem... sta cete... ne mozes bas u svemu dobro proci...

Колико сам ја сконтао ова Inno3D је најбоља 7600 картица јер се код свих корисника клокује к'o луда.

Nazad
Vrh Dno