Šta je novo?

ZoneAlarmPro 5.0 problem?

deka

Čuven
Učlanjen(a)
19.04.2003
Poena
619
Dva dana nisam mogao da skinem postu ("could not connect to server") dok sam danas od kolege to uradio bez problema, ali evo kod mene opet ne radi.
Posle svega sto mi je palo napamet, ustanovio sam da mi ZA pravi problem!!! jer kada njega iskljucim sve je OK. Provereno niko ne radi nista na mom kompu, a i u setovanjima za ZA stoji da je mail-klijentu dozvoljen pristup internetu!
U cemu moze da je problem?

Poslednja izmena:
Jesi probao mozda da u ZA-->Program Control-->Programs obrishehs iz liste tvoj mail klijent, kao i iz Components ( ako znas koje su njegove, a ako ne onda lepo sve obrishesh ) pa ponovo ga pokrenesh i dozvolish mu izlaz?

:wall:
Tnx

E, ali ovo stvarno pocinje da smara!!! Svaka 3-4 dana ZA mi blokira OE iako u logu pise da je sve ok, i stalno moram da ga skidam sa liste kako bi mi dozvolio da skidam/saljem postu? U Medjuvremenu sam skinuo najnoviju verziju ZA5Pro ali se ovo i dalje desava. Any idea?

ZoNi je napisao(la):
predlog: bacite tog smora od ZA! Instalirajte lepo neki free firewall (Kerio) ili ako vam to nije dosta, imate mnogo boljih (od ZA Pro) ne-free resenja (npr Outpost Pro)
Meni radi perfektno,mada je i Kerio odlican,koristio sam ga ranije,bas na tvoj predlog cini mi se:)Pozdrav

Nazad
Vrh Dno