Šta je novo?

Zonealarm pro 5.5.062.004?

• Začetnik teme Začetnik teme Dabar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dabar

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2001
Poena
619
Isprobavam navedenu verziju Zone i muči me jedan problem. Dok sam na netu sve lepo radi, ali ako mi veza pukne ili se iz nekog razloka diskonektujem pa se opet konektujem, više ne mogu da surfujem, jer klikom na neki link dobijam obaveštenje da je akcija prekinuta. Ostaje mi jedino da restartujem mašinu posle čega sve ponovo radi normalno do sledećeg prekida veze. To se dešava kada sam ponovo, iz sentimentalnih razloga 🙂 , rešio da probam Zonu. Zna li se uzrok ovome?

Ili je uzrok ovoma, možda, neki od servisa koje sam pogasio u XP-u po nekim savetima na forumu?

Poslednja izmena:
bilo je reci o ovome, a problem je bio kaspersky personal 5.0.227
ako imas bas tu verziju, iskljuci protection against network attacks

operic je napisao(la):
bilo je reci o ovome, a problem je bio kaspersky personal 5.0.227
ako imas bas tu verziju, iskljuci protection against network attacks
Imam baš tu verziju KAV-a i sad radi kako treba. Hvala ti!!!
Ipak ću još malo da se pozabavim ZAP-om. 🙂

Batali Zonu.Pukla je!Ima rupa ko shvajcarski sir.Imash dosta thredova(stranih) na tu temu.Ja sam primetio da skoro nisu imali update i da ona "miruje".Kao da je nema.Uzmi Kerio.Solidan je a po meni i bolji...
ps.a i ziv je

DARK SIDE je napisao(la):
Batali Zonu.Pukla je!Ima rupa ko shvajcarski sir.Imash dosta thredova(stranih) na tu temu.Ja sam primetio da skoro nisu imali update i da ona "miruje".Kao da je nema.Uzmi Kerio.Solidan je a po meni i bolji...
ps.a i ziv je
Kao što sam i napisao, uzeh da je probam posle dužeg vremena. Pre toga sam koristio Kerio 4.1.2 i jako sam bio zadovoljan, jedino što mi je žderao memoriju, oko 20Mb. Mislim da ću opet da se vratim na njega.
Već kad smo do Keria, zanima me zašto se forsira v.2.15 kad je u međuvremenu izašlo mnogo novih verzija. Pretpostavljam da bi novije verzije trebalo da budu sigurnije (mislim da Zoni neće odoleti 🙂 ).

kad vec isprobavas, isprobaj i agnitum outpost 2.5
mislim da ce ti se svideti 😉

ps.a i ziv je

To sto si ti izneo nema blage veze sa zivotom, pogotovo uz argumentaciju "imas dosta stranih thredova na tu temu". :smash:

To sto si ti izneo nema blage veze sa zivotom, pogotovo uz argumentaciju "imas dosta stranih thredova na tu temu".
Ovo sto sam ja izneo je rezultat sledeceg:
posle duzeg vremena primetio sam da je Zona(koju dugo imam i redovno sam je update_ovao) u dubokom snu.Jednostavno se ne javlja.Nema vise novih blokada pokusaja ulaska,nema nicheg novog posle 2 meseca surfa preko sajt pretrazivaca Astalavista box.A to je u najmanju ruku chudno.Takodje nema nijednog update za nju vec duze vreme.Zatim sam otisao na forume.Chitao,postavljao pitanja.Ako ne verujesh prochesljaj malo i ti.Videcu da pronadjem pa cu ti kopirati thread.
Za razliku od nje Kerio mi je imao na istom surfu(isti sajtovi) pravu uzbunu i bio je jako vredan.
Skinuo sam je odmah.Eto,to je razlog.Nemoj misliti da sam klinja koji ovde spamuje i pricha svahta jer je to daleko od istine(mada bih rado bio 15 ak god.mladji sa manje bora 😉.Na netu sam jako dugo i ponashanje Zone u poslednje vreme mi se jednostavno ne svidja. :trust:
A ti spamujesh jer ne dajesh nikakvo objashnjenje svog stava nego samo frivolno komentarishesh ,) .
Ako imash drugachijih iskustava sa Zonom ili stav o temi threada onda se obrati postavljachu threada a nemoj se meni obracati.

Poslednja izmena:
Potpuno isti problem imam ja sa Outpostom 2.5
Zakacim se na net, i ne mogu da otvorim nijednu stranicu. Ako spustim FW, onda mogu ali protok traje 15s, dok IRC radi savrseno.... i restart je jedino resenje.

kaspersky personal 5.0.227 (tacnije njegov ugradjeni firewall - protection against network attacks) i outpost 2.5 se ne podnose.

...Nema vise novih blokada pokusaja ulaska,nema nicheg novog posle 2 meseca surfa preko sajt pretrazivaca Astalavista box.
Opet pricas nesto sto je netacno. Pokazacu ti moj log, pa da vidis da ima na svaka dva minuta. Jel` ti mozda palo na pamet da nesto drugo nije uredu posle dva meseca, ili ti se "javilo" da je ZA u pitanju?
...A ti spamujesh ....
Da, ja spamujem sa 660 postova za dve godine, a ti sa 28 postova za osam dana ne spamujes. :smash:

PS. Da, mislim da si "klinja" koji spamuje.

Poslednja izmena:
33 godina.nije bash da sam klinja.A kada sam se registrovao ne znachi nishta.Mogu da se registrujem sa 100 nick-ova ovde pa shta.Instalirao sam je i instalirao vishe puta.Nije to vishe to.Nema veze.Tvoje ubedjenje je takvo i nema razloga da trujem vishe ovaj thread.Ja choveku preporuchujem drugi firewall.To je moj stav,
Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno