Šta je novo?

ZoneAlarm - pitanje za Wakizashi-ja

Neko ko...

Slavan
Učlanjen(a)
25.06.2004
Poena
319
Koristim verziju 5.0.590.015 pro. I lepo mi sve radi. Kada sam nadograđivao novije verzije pop3 mi ne radi. Nemam mejl (na ptt.yu preko modema) jer kaže da ne može na server. A internet imam. Da li sam ja u nečemu pogrešio ili je problem kod ZA?
Kada sam deinstalirao ZA i stavio zadnji Agnitum Outpost ista stvar. Ima net nema mejl.
U čemu bi mogao da bude problem?

Izvinjavam se na gnjavaži. Otkrio sam da je problem, verovali ili ne, Kasperski 5.0.149. Kad isključim njegov real-time protection sve radi odlično.

Meni je McAfee pravio takav problem. U svakom slučaju, i jedan i drugi imaju sasvim dobre logove, pa pre nego sto krenes u deinstalaciju/reinstalaciju, dobro bi bilo da ih malo pregledas i vidis da li je konekcija ubijena od strane fw ili ne...

jel mail proveravas sa magic mail monitorom? meni se desava da dugo cekam da mi proveri ako mi je ukljucen kav mail monitor

"Known problems:
...
7. The MailChecker component works incorrectly with the Magic Mail Monitor application if the mail is collected at startup: message headers cannot be downloaded from the mail server (improper use of the POP3 protocol by the Magic Mail Monitor application)."

Proveravam sa Mail washerom i The Bat-om.
Skinuo sam KAV i stavio Nortona 2004. Isti problem, radi samo kad isključim praćenje mejla.
Sad sam stavio NOD32 i sve radi kako treba pored zadnjeg Agnituma.
Kompatibilnost AV je izgleda veliki problem.

operic je napisao(la):
jel mail proveravas sa magic mail monitorom? meni se desava da dugo cekam da mi proveri ako mi je ukljucen kav mail monitor

"Known problems:
...
7. The MailChecker component works incorrectly with the Magic Mail Monitor application if the mail is collected at startup: message headers cannot be downloaded from the mail server (improper use of the POP3 protocol by the Magic Mail Monitor application)."
Navedeni problem se javlja sa svim programima, a ne samo sa MMM ;), tj. problem je sto KAV 5.0 povremeno blokira POP3 nezavisno od mail clienta koji se koristi :smash:
Posebna prica je povremeno enormno procesorsko zauzece...

Pa agnitum outpost i nod32 su stvoreni za simbiozu...

Ima li neko tutorial po mogucstvu na srpskom za podesavanja ZoneAlarm ili look n stop prvenstveno mi treba za polise.

Nazad
Vrh Dno