Šta je novo?

ZoneAlarm&AntiVirus

stoske

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2005
Poena
710
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li je neko probao ZA&AV i kako se pokazao? :cigar:

Ja sam koristio ZoneAlarm Security Suite do zadnje verzije, gdje su ubacili i AntiSpam filter, pa sam presao na kombinaciju Outpost i Kaspersky, mnogo mi je ZoneAlarm usporavao komp, nije bilo momentalnog odziva kad pokrecem neku aplikaciju (a palio sam ga samo kad sam na netu, kao i ovo dvoje).

ja sam do sada koristio samo ZA fw i kasperski av i sve je radilo ekstra.juce sam instlirao ZA koji u sebi ima i anti virus, a kasperski je ostao standardno.
primetio sam da malo koci.

Pa ne valja ti da imas 2 antivirusa. Smetaju jedan drugom. Samo jedan ostavi, drugi iskljuci! Dobro je da ti samo "malo koci", moglo je da bude mnogo gore.

ne drzim nego sam samo testirao kako sljaka.nesto nisam siguran kakav je ZA antivirus.

Ja sam probao pa sam imao problem sa restartom cim se konektuje. Ne secam se koja je verzija ZA bila u pitanju, ali definitivno sam zadovoljan kako mi sada Kaspersky radi u kombinaciji sa Outpost-om.

vratio sam na staro i sada je cool...

Firewall nije los sam po sebi, ali moze mnogo da pravi probleme sa nekim drugim programima (ko zna kojim). Anti-virus ne uliva poverenje.

boklar: Resetuje ti se pri konekciji (Kav+ZA) jer u KAV treba iskljuciti network monitor! Bilo je ovome reci.....

Eno ga na odličnom 30-tom mestu.

http://www.virus.gr/english/fullxml/default.asp?id=69&mnu=69

I ja sam ga isprobavao jedan dan i posle njega mi KAV našao 7 šljama.
ZA zaista usporava surfovanje, sa AV i bez. Što ne znači da je loš, naprotiv, mislim da je možda najbolji firewall, i usporava jer mnogo toga radi. Mada mi se čini da blokira i ono što nije potrebno. KIS je meni sasvim dovoljan.

Poslednja izmena:
inace(a i sada koristim) ZA bez av i retko mi se desi da mi se uvuce neki virus,a naravno,kao i vecina obicnih smrtnika jurcam crackove i ostale *******cije.sa kombinacijom sa KAV & ad-aware sve je "pod konac"

Nazad
Vrh Dno