Šta je novo?

ZoneAlarm 6, jel probao ko, utisci?

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
845
Vidim da je 9 MB (pro verzija), pa mi se ne skida tek tako. Ima li korisnika, sta je novo?

Idi na ZA forum i pročitaj iskustva korisnika. Većina se žalila na velike probleme, ali možda je ZoneLabs to dosad ispravio.

Insatlirao sam ZA 6 i uopste nisam zadovoljan. Thunderbird u 60% slucajeva ne moze da skine ili posalje postu dok ne iskljucim ZA, a Kasperski cesto (ne uvek) ne moze da skida update def dok je ukljucen firewall. Iste probleme imao je i moj drug dok se nije vratio verziji 5.5. To planiram i ja. Mozda ipak ponovo instaliram Kerio.

Probajte Agnitum Outpost Firewall 3.xxxx. Xtra je program. Ne moze da se poredi sa ZA.

Poslednja izmena:
Koristim poslednju verziju i osim poznatog konflikta sa Kasperskim koji sam regulisao na proveren način, drugih problema nemam.

Zone Alarm 6 + Mozilla 1.7 i nemam nikakve probleme za sad. Kaspersky ne koristim.

koristim 6.0.631.003, pre toga *.*.***.002, a pre toga verzije ispod 6..
Kaspersky se samo update-uje i radi kao scanner kad treba, NOD32 kao aktivan AV..
nije bilo problema, bar ne da sam ih ja primetio..

pored toga, koristim i PeerGuardian i cFosSpeed aplikacije ( ko zna za shta sluzze, znacce o chemu govorim) i osim ICMP ping allow za cFosSpeed ( kazzu na site-u da je potrebno zbog kontrolnih paketa) nisam trebao neshto posebno da ga podeshavam..

pozdrav

Ja koristim security suite 6 i bas je dobar.
Antivirus + firewall + antispyware

Svidja mi se sto se sve to kontrolise iz jedne aplikacije.

6.0.631.003 i kav, instalirao konfigurisao i zaboravio na njega!
Radi sve normalno ni jednu glupost mi nije pravio!

Ej jel bolje da uradim update preko ZA i to online ili da prvo deinstaliram staru verziju pa onda instaliram novu?

Poslednja izmena:
Zone Alarm Pro 6.0.667 bez ikakvih problema saradjuje sa AVG-om. Preporuka. Novi Kerio bih zaobisao - probao sam ga i smarao me na Yahoo mailu.

ubojan je napisao(la):
Ja koristim security suite 6 i bas je dobar.
Antivirus + firewall + antispyware

Svidja mi se sto se sve to kontrolise iz jedne aplikacije.

Isti slucaj i kod mene, mada dosta usporava sistem.

Dali je bezbedno vratiti se na ZA security suite 5.****** jer sa 6.0.667 uopste nisam zadovoljan.Zakoci mi svaki program pri pokretanju...Mnogo smara.
Vasa misljenja?

6.0.667 je sasvim dobar, 6.0.631 mi je pravio probleme sam sa sobom (tipa logoffujem se, ponovo se logujem i on prijavi neku grešku i traži restart).

Vrh Dno