Šta je novo?

Zone Alaram 6 Final iskustva

Instalirao sam ovu najnoviju verziju i za sada nema nikakvih problema.

i meni odlichno radi, uostalom ne pamtim da mi je ZA ikad pravio probleme.

Ja sam mislio na inovacije :) a vi odma' o problemima :p
Prvo sto se uocava je spyware modul. Cini mi se da malo bolje funkcionise program control. To je ovako na prvi pogled...

Na free verziji nisam video da ima spyware modul. ZA spada u grupu programa: ''Instaliraj, podesi i zaboravi.'' Pošto ne pravi probleme znači da je OK. ,)

Pa free verzija mora biti malo ogoljena kako ne bi pravila konkurenciju pro verziji. enihau, sad cu da downloadujem pa cem da yavim utiske. :)

Grrrrrrrr downloadovao sam i dobijem error kad pokrenem exe fajl :wall:

Prilozi

• error.JPG
    error.JPG
    20.2 KB · Pregleda: 133
1. Kod mene Mozilla Thunderbird ne prima postu dok ne otvorim port #110!!! (jednino radi Gmail koji je inace na portu #995)
Jel ima neko slican problem a drugo resenje?

2. KAV se ne update-uje.

napishite koju ste verziju upgrade-ovali, da li je Pro ili Free..

ja dizzem sa 5.5.062, pa ( hopefully,)) javljam utiske..

pozdrav

Jok, downloadovao sam opet i imam isti problem sa fajlom vsmon.dll - could not load...
Kontaktirao sam i onog njihovog instant support agenta, ali nishta... :sniff:

Nekako se sporije pokrece i non stop davi sa tim kako taj i taj program pokusava da prati ono sto kucam i pomeranje misa (to bi cak trebalo da bude i veoma korisna novina). Medjutim, kad se sve to odobri posle vise ne davi, ali Windows Exporer je prema osnovnom podesavanju dobio Super Trust Level... To bi verovatno trebalo ubiti?
I dalje ne radi Windows Update sajt zajedno sa ZoneAlarm :(

Koliko vidim ovde - previše problema za moj ukus. Do daljeg ostajem na staroj verziji. Na stranu to što ZA 5.5.094.00 javlja da je "up to date", tj. da nema novije verzije za download.

Poslednja izmena:
Ne radi ni udate internog spyware-a, +ovo gore :mad:
Jedan veliki -, vracam se na 5-icu.

btw. WU radi.

Poslednja izmena:
A i ludo im je dobar antispyware, precica za Kazza je bas opasna pretnja :D

Mogli su bar da ga stave opciono prilikom instalacije, da ga odcekiram. :)

Sta ste vi ocekivali od tipicnog domacica_programa?

kUdtiHaEX je napisao(la):
Sta ste vi ocekivali od tipicnog domacica_programa?

Ocekivao sam to sto vidim ali hocu samo firewall.
Sta domacica... zonelabs.co.yu :d

KAV je npr. to lepo resio u v6, sta neces ne instaliras i :guitar:

E, evo skinuo sam i ja Pro verziju (reg. of course :D ) ali kad Anti-Spyware postavim na On kaze ACTION REQUIRED... Sta da radim? :)

Ja vas ne razumem... Jednostavno iskljucite modul koji vam se ne svidja. Eh da je to samo problem zone alarma ;-))

ivan_s je napisao(la):
Ja vas ne razumem... Jednostavno iskljucite modul koji vam se ne svidja. Eh da je to samo problem zone alarma ;-))

Ti si nekoc meni na IRC-u kukao kako je ZoneAlarm shit, levo desno :) a sada si se napalio nikad gore :D

Ja prosto ne volim ta AllInOne resenja, podsecaju me na ove multifunkcionalne uredjaje koji lepo izgledaju a ne sluze nicemu. Zato i zazirem od ZA i pandana koga ima u liku Kasperskog. Mozda je ZA 6 pro zaista bolji prozivod od prethodnih (nesretnih) verzija, ali predrasude su predrasude :)

Uopste ti nisam rekao da je shit naprotiv :)
Mislim da u ovom trenutku ne postoji perspektivnija home firewall kompanija u svetu. Mada ja koristim iptables ;-)) mislim da se ZA dosta popravio od prethodne verzije.

I ne kapiram cemu tolika averzija prema obicnom softwareu? :)
Btw:
>Eh da je to samo problem zone alarma ;-))
ovom recenicom sam hteo da kazem da ZA ima puno problema :)
a ti bockaj...ccc :d

Ivane raste ti nos. Nemoj da vadim logove sa IRC-a.

Yeeeeeeeee downloadovao sam updateovanu verziju 6.0.631.003 i instalirao sam bez problma :D
Za sad mi se chini dobro, osim shto se sporije pali i zauzima vishe rama...

@ Topuz... ovaj.. mislim presaberi se malo next time. Nisi od juce ovde, doduse vrhunski si spamer ali za ovo se nose sankcije.

Vrh Dno