Šta je novo?

znak ~ u Nero-u

sinke

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2000
Poena
620
Kako Nero da podesim da prepozna znak ~. Narezao sam neki program i to u 8 primeraka i dodjem kuci pokusam da instaliram nece, mucim se mucim, dodjem na posao pokusam opet nece. Mislio sam da je Teac problem, pa Nero updateujem pa nista, i na kraju posle sat vremena mucenja primetim da on fajlove koji sadrze u svom nazivu ~ ne stavi ~ nego stavi _ i u tome lezi zec. Prosto preimenujem fajl i pokrenem instalaciju sa harda i sve radi kako treba. Jer treba da stavim ASCII u character set ili nesto drugo treba ?

Pokusaj da koristis DOS Character Set i Joliet (mislim da ce ti to resiti problem)
:wave;

Crni je napisao(la):
Pokusaj da koristis DOS Character Set i Joliet (mislim da ce ti to resiti problem)

Joliet je bio ukljucen a zanimljivo je da je na svih 8 CD-a uradio lose a na RW preko InCd-a je uradio dobro. Kolega mi je rekao da koristim NTI CD maker i da sa tim nema problema, zali se na Nero stalno.

To je mana Nero-a. Svejedno je da li je ISO ili Joliet mode. Takođe i crticu - konvertuje u donju crticu _ .

Drunk Devil je napisao(la):
To je mana Nero-a. Svejedno je da li je ISO ili Joliet mode. Takođe i crticu - konvertuje u donju crticu _ .

Neće biti. Imam gomilu diskova rezanim iz Nero-a i ni na jednom nemam _ umesto -.

Mrzelo me da isprobavam sve moguce kombinacije, ali ova provereno radi:
File/Directory Length: ISO Level 1
Format: Mode 1
Character Set: DOS
Joliet: On
Relax ISO Restrictions: sve Off

Za ostale kombinacije ne mogu da garantujem, ali sa ovom sam bas juce narezao disk koji je u imenima fajlova imao crtice i tilde i sve je uradio OK (Nero 5.9.9.17)

Nazad
Vrh Dno