CaX je napisao(la):Ja sam za Ati a vise koristim Nvida podukte,za AMD sam a kozistim 2 Intela.
Siki187 je napisao(la):Koja je to marka HIS..jel je ok? mislim bolja je od Sapphire ili su tu, iste? :smash:
...само мислим да HIS има боље хлађење од Sapphire-а тако да иако је мало скупљи,мада их код нас нисам још нашао, вреди дати ту разлику.mhz je napisao(la):Sapphire i HIS,su dva najbliza ATi partnera,bilo koji proizvod da uzmes od te dve firme, nema greske!!
pozz
Siki187 je napisao(la):A za majstora Zivotu...znam da je ovo nova karta a 6600gt stara i da su tu negde..ali ja gledam i sto se tice dugorocnosti...za godinu dana x1600pro ce koliko sam video biti jaca(zbog novije arhitekture cipa i novih drajvera) od 6600gt...onda bolje da ulozim u nju pa onda da je menjam za neku 7600 ili slicnu.
Majstor^Zivota je napisao(la):Za godinu dana ce i x1600pro i 6600GT biti slabe kartice... Tako da na tu pricu zaboravi odmah. I ti novi drajveri ti nece doneti nikakvo znacajno ubrzanje, jer ti oni nece zameniti GPU, niti staviti brzu memoriju. ili mozda hoce?
E sada druga stvar, gledas da kupis karticu za neku buducnost a kupujes AGP karticu??? Te dve stvari ne idu nikako u istoj recenici.
Trece ovo je tvoj izbor, tako da se ja ovde vise ne mesam...Pozdrav i uzdravlje da se igras na svojoj novoj kartici !
p.s ako jos uvek nisi doneo odluku pogledaj malo:
OVDE
OVDE
Majstor^Zivota je napisao(la):nego je to trebala jos onomad da bude neka X700 kartica...
Cax je napisao(la):6600GT se ne uporedjuje sa x700,do nekle bi bilo ok da si napisao x700pro ili x700XT ali bi i tu pogresio!
Nikako. X700 je prvobitno trebao biti odgovor na 6600GT ali se ni po performansama ni po karakteristikama (shader model 3.0, HDR) nije mogao meriti sa njim pa je ATI brže bolje počeo da veštački plasira derivate X800 jezgara u srednju klasu da bi "kao" imao konkurenta. Osim toga zar je bitno koja je firma šta zamislila inicijalno? Jednostavno se pogleda ponuda po cenovnom rangu i karakteristike modela - na taj način se lako saznaje ko će gde kome biti konkurent. Ono što je činjenica jeste da je ATI uspostavio tradiciju jurenja NV ponude u srednjim klasama veštačkim obaranjem cena i pravljenjem derivata od svojih high end proizvoda i kako vidim neće odustati još dugo, što me prilično uveseljava :bottle:CaX je napisao(la):Brate ne bi se niakako slozio sa tobom.Kao prvo posto si miljenik NVIDIA proizvoda,(koliko se vidi) moracu da te razocaram u nekim stvarima!
6600GT se ne uporedjuje sa x700,do nekle bi bilo ok da si napisao x700pro ili x700XT ali bi i tu pogresio! Zvanicni Atijev odgovor na 6600 je x800,a 6800 sa x850. X700 je samo prelazak 9700pro na pci a mislim da ti je poznato pre koliko je izasao 9700???![]()
Zivi bili pa videli kako ce 1600pro lepo da gazi po 6600GT!
O da a da ne zaboravimo na X1600XTX koji ce nadam se izaci uporedo sa 7600 baziranim GPUovima,ko je jaci videcemo!!! :wall: :wall: :wall: ovde ne vazi pravilo da pametniji popusta :wall: :wall: :wall:
Bez uvrede,pozz
CaX je napisao(la):bla bla bla zapanjjen sam vasim neznanjem!!!
Buraz Digital nije najbolji domaci casopis a jak sigurno jeste i cenim njihov rad,koliko vidim ovde ima onih koji me prozivaju kao neznalicom OK!Moji izvori da ne preterujem ali stvarno su cistiji od vecine,jer info koje dobijam direktno iz 3DCLUBA iz Holandije (gde mi inace brat radi) ne mogu biti pogresne!Ako vec hocete prljavu igru onda uporedjujete 6600gt i 1600XT a za 7600GT spremite za veceru atijevom dragonu x1700pro-xl-xt,na vama je da odaberete,koja je u da ne preterujem ali bar u pipeline-ima cak i vise nego dupo jaca :-devil-: ,da ne ponavljam i smaram po 100 puta,pisao sam malo o tome na dr postu!Majstor^Zivota je napisao(la):Ja ne znam stvarno sta da kazem, argumenti koje si nam gore naveo stvarno su me uverili da si ti jedini uparvu...Nego jesi li video sta sam ti okacio u postu #25? ili si samo presao na "last page"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari