Šta je novo?

Zna li neko dobrog majstora za zvucnike?

Monah 0007

Slavan
Učlanjen(a)
05.03.2005
Poena
320
Treba mi dobar majstor, ako ima neko njegov broj telefona? Desio mi se neki kvar pa da pozovem da pitam sta je...

:S::S::S::S::S:

Pa mogao si da napises sta ti se pokvarilo.

Pa ne bi zvao da pita sta je da zna :p

Moj ti predlog da opises problem(ako si ga primetio). Ako nisi pokusaj da ispitas(ovo je samo savet)

cuo sam sve najbolje o nekom Sinishi i njegovoj firmi "SINEVOICE" ili tako nesto.
nisam dosad imao problema sa zvucnicima ali ako bude nosicu ih tamo (tako mi i pise u garanciji)

Sinisa Rankov je osnivac male manufakture Sinevoice, koja se bavi servisiranjem, reparacijom i pravljenjem zvucnih kutija (i to nesvakidasnjih). Radi sve oko popravki drivera, stelovanja skretnica po vasem ukusu za vas prostor i sve ostalo sto ide uz to. Kosta, ali je i profesionalno.

Hvala za sad, a gde se nalazi taj Sinisa? Inace, zvucnici su microlab H600, izgleda otisao je izlaz iz vufera za prednje zvucnike delimicno, posto cujem brujanje tek kad pojacam na 40(45)db, max je 60. Medjutim ne cuje se brujanje odnosno neko probijanje, ****m li ga sta je, kad softverski iskljucim bilo koji od dva prednja zvucnika. Same kutije su u redu. Dal neko zna jel to gadan kvar ili nije nista strasno?

http://www.sinevoice.com/
To oko izlaza na wooferu je bolje da das nekom elektronicaru koji se malo razume oko ozvucenja. Sinisa je vise za profi stvari, ne verujem da bi se makljao sa PC sistemom.

SINEVOICE

Hvala za sad, a gde se nalazi taj Sinisa? Inace, zvucnici su microlab H600, izgleda otisao je izlaz iz vufera za prednje zvucnike delimicno, posto cujem brujanje tek kad pojacam na 40(45)db, max je 60. Medjutim ne cuje se brujanje odnosno neko probijanje, ****m li ga sta je, kad softverski iskljucim bilo koji od dva prednja zvucnika. Same kutije su u redu. Dal neko zna jel to gadan kvar ili nije nista strasno?
Sinisa Rankov je jedini kome bih poverio skupe zvucnike.

Sinisa Rankov je jedini kome bih poverio skupe zvucnike na pregled, popravku ... Nabavicu ti telefon. I nije to tako skupo. Ako hoces da poslene ne razmisljas jel to dobro ili nije dobro uradjeno, onda je SR pravo resenje. Provereno.

Nik a Goxo i Zeon?Da li bi zavrsili posao,ako i nisi vec preporucio posto neznam bas puno ime i prezime ljudi.

Pa jedino ako im gurnes mnogo:bottle:uz te zvucnike. Ovako ne verujem da bi cackali Microlab.:p

Poslednja izmena:
Hahhahahaha znam.Pricao sam sa Zeonom i zahvalio se covek na preporuci i pita kako bi doticni mogao stupiti u kontakt sa njim.Ja sam rekao preko mene.Sad ako se covek izjasni nek se javi,mada za tako dobrim strucnjakom nema potrebe.To bi mogao srediti neki klasicni majstor.

Nazad
Vrh Dno