Šta je novo?

zna li neko....Asus A7V333(Raid)

• Začetnik teme Začetnik teme ipin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ipin

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2001
Poena
619
Znaci , zna li neko kako se podize napon na memoriji? U BIOS-u moguce je podesiti samo napon procesora. Neka modifikacija kao kod KR7A,Kx7 i sl.? Neki link? Bilo sta....
Trebalo bi da odkljucam procesor pa da poteram magistralu na 220MHz (konacno sam se dokopao PC3500 memorije). bez podizanja voltaze memorija sigurno nece moci da radi na toj frekvenciji... pomoc? Aco? O/C Don...?Anyone?

Asus A7V 333 ddr jumper

Podizanje voltaze za ddr je:

jumper 1 je u poziciji 2-3
jumper 2 je u poziciji 2-3
Tako dobijas 2.85v za ddr.
Evo ti attach da vidis gde je skriveno jumpovanje na tvojoj ploci:

Ovo na slici je default setovanje.
Pozdrav
P.S. Ako flashujes bios nemoj vecu verziju od 1011, probao sam 1012 i 1013, ali lose radi OC sa njima,u stvari samo je upgradovan USB na njima.

Maksimum za tvoju plocu je 2.85V i ne znam da li ce to biti dovoljno za tu memoriju, a drugo nemoj da se sekiras, taj ASUS tesko da ce da radi preko 170-180Mhz-a. 🙁 Ako mislis iole ozbiljnije da se bavis overklokom menjaj plocu za KX7.

Maksumum za tu plocu je 2.05V, ako treba info za to tu sam. 😀

Aca je napisao(la):
Maksimum za tvoju plocu je 2.85V i ne znam da li ce to biti dovoljno za tu memoriju, a drugo nemoj da se sekiras, taj ASUS tesko da ce da radi preko 170-180Mhz-a. 🙁 Ako mislis iole ozbiljnije da se bavis overklokom menjaj plocu za KX7.

Da li bi neko menjao plocu za Abit KX7 Raid? Asus je u garanciji godinu dana...... sa mojom doplatom naravno...

ipin je napisao(la):
Znaci , zna li neko kako se podize napon na memoriji? U BIOS-u moguce je podesiti samo napon procesora. Neka modifikacija kao kod KR7A,Kx7 i sl.? Neki link? Bilo sta....
Trebalo bi da odkljucam procesor pa da poteram magistralu na 220MHz (konacno sam se dokopao PC3500 memorije). bez podizanja voltaze memorija sigurno nece moci da radi na toj frekvenciji... pomoc? Aco? O/C Don...?Anyone?
Tesko da ces sa tom plocom da doguras 180 Mhz, a kamoli 200+ Mhz.

Aca je napisao(la):
cheers Aco uze mi rech iz usta 🙂

Nazad
Vrh Dno