Šta je novo?

*.zip & password

SuperStarr

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5650 (6c/12t) @ 3,7Ghz
Matična ploča
MSI X58
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
256Gb 850Pro + couple of AliExpress SSD's
Zvuk
Creative
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Zipovao sam something i zastitio passwordom, a sad ne mogu da se setim istog (davno je to bilo)!!! Sta da radim, ima neka caka da se zaobidje password???
:wave;

Iz mog iskustva AZPR je ubedljivo najjaci program za razbijanje ZIP passworda. Ako ti je password do 5 znakova, serial ti nije ni potreban. U suprotnom slobodno me kontaktiraj na mail ili PM za "dodatnu asistenciju". Pozdrav.

Postovao sam o jednom sjajnom skupu programa za skidanje sifri (ali su moderatori obrisali post, warez..)...poslacu svima koji zele adresu na PM :)

kUdtiHaEX je napisao(la):
Postovao sam o jednom sjajnom skupu programa za skidanje sifri (ali su moderatori obrisali post, warez..)...poslacu svima koji zele adresu na PM :)

Interested... Sendcheers

Najbolja zastita od brute-force napada na arhive jeste pass koji ne sadrzi fraze, reci i sl. koje znace nesto na bilo kom jeziku, sl. potrebno je napraviti dobru kombinaciju alpha-num znakova sa kombinacijom malihVELIKIH slova, i naranvo na kraju - duzina, min. 16 karaktera.

Iako ovo nije opis razbijanja, ali nece da se baci.. :wave;

ZoNi je napisao(la):
http://www.elcomsoft.com/prs.html#azpr

za krek bih te molio da se ne raspitujes na ovom forumu, kao ni na astalavista.box.sk... plati program ako ti se svidi! :beat:

kUdtiHaEX mi je predlozio "privlacnije" resenje, pa ako to ne uspe, skinucu taj prog.

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Najbolja zastita od brute-force napada na arhive jeste pass koji ne sadrzi fraze, reci i sl. koje znace nesto na bilo kom jeziku, sl. potrebno je napraviti dobru kombinaciju alpha-num znakova sa kombinacijom malihVELIKIH slova, i naranvo na kraju - duzina, min. 16 karaktera.

Iako ovo nije opis razbijanja, ali nece da se baci..

Korisna informacija... ,)

Posalji i meni

kUdtiHaEX je napisao(la):
Salji naravno....

Hvala !

Ajde molim te posalji i meni na PM ili bolje na mail.
Pozdrav

Poslato:
Matrixu, Cinemanu, DareDevilu, Vizionaru i Cruiseru - svima na PM
pozdrav

azpr

Nigde ne mogu da nadjem azpr 3.21, ima neko neki link ili da se javi neki dobrovoljac da mi "zvizne" prog. na mail???
:wave;
mail

][V][ATRIX™ je napisao(la):

Iako ovo nije opis razbijanja, ali nece da se baci.. :wave;

Kome je bas stalo razbice je ali ako ukljucis jos i tacke i razmake i kojekakve druge znakove trebace mu bar nekoliko sati da se sa time zamajava.

Nego jel moze neko na PM crack za Advanced Archive Recovery 3.11

Pozdrav! :wave;

luka.l je napisao(la):
Kome je bas stalo razbice je ali ako ukljucis jos i tacke i razmake i kojekakve druge znakove trebace mu bar nekoliko sati da se sa time zamajava.

Pozdrav! :wave;

Nekoliko sati do nekoliko meseci... zavisi od jacine masine kojom se razbija kao i metodom algoritma koju brute-force program koristi.. ;)

Nazad
Vrh Dno