Šta je novo?

ZIP password HELP!!!

Aragorn

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
665
Nabavio sam neke programe cije su instalacije u ZIP formatu. Medjutim, ZIP-ovi su zasticeni lozinkom.

Da li neko ima neki alat koji moze da mi pomogne da provalim lozinku, ali kompletnu, ne ona varijanta samo par prvih slova?

Ako imate, posaljite mi na mail ili mi bar posaljite neki link.

[email protected]

Aragorn je napisao(la):
Nabavio sam neke programe cije su instalacije u ZIP formatu. Medjutim, ZIP-ovi su zasticeni lozinkom.
Da li neko ima neki alat koji moze da mi pomogne da provalim lozinku, ali kompletnu, ne ona varijanta samo par prvih slova?
Ruski program Advanced Zip Password Recovery. Izuzetno brz. Trenutno nemam link na njega. Ali pazi - ako uzme pretragu po svim karakterima, string od 6 znakova, to traje oko dva dana. String od 4 znaka par sati. Zgodna opcija je i da pretragu možeš da prekineš i kasnije nastaviš odakle se stalo.

Preporucio bih ti da se ne patis sa tim programima za otkrivanje zip pass -a. Kao sto je naglasio Vlasta pronalazenje pass -a moze dosta da potraje pogotvo sto se stavljaju dugacka imena, obicno stavljaju imena sajtova tako da pokusaj prvo to sa http i bez.
Pozdrav Aragornu!!!

ja imam Advanced Zip Password Recovery
pa ako hoces mogu da ti posaljem na mail

Moze, bas mi treba!

Da li je to verzija koja skida ceo password ili je ogranicena na nekoliko karaktera?

Primljeno, hvala!

Artz je napisao(la):
Preporucio bih ti da se ne patis sa tim programima za otkrivanje zip pass -a. Kao sto je naglasio Vlasta pronalazenje pass -a moze dosta da potraje pogotvo sto se stavljaju dugacka imena, obicno stavljaju imena sajtova tako da pokusaj prvo to sa http i bez.
Po mom (skromnom) iskustvu i nije toliko strasno. Vole ljudi da stave i obicnu rec iz engleskog jezika (npr. welcome). Zato prvo pokusaj sa dictionary metodom. Ako ona ne uspe, onda ili odustaj, ili probaj nesto na ortakovom P4, postepeno prosirujuci opseg pretrage.

Aragorn je napisao(la):
Da li je to verzija koja skida ceo password ili je ogranicena na nekoliko karaktera?
Sam definišeš obim pretrage - maximalnu dužinu passworda kao i opseg karaktera za pretragu (samo slova, slova i brojevi, sa specijalnim karakterima, svi printable karakteri itd.). Na osnovu toga vrši se pretraga. Naravno da je rezulatat pretrage ili CEO password ili krompir.

Nazad
Vrh Dno