Šta je novo?

Zimske slike Kopaonika 2004

Stevs

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.08.2000
Poena
649
Ako nekog interesuju fotografije Kopaonika iz 2004 pravljenje sa Canonom A70 može da ih pogleda na (ima kako dnevnih tako i noćnih):

http://ept.kg.ac.yu/kopaonik

Inače slike sam uradio u 15*10 formatu sa blagim cropovanjem tačnije kadriranjem i bez trunke subjektivnosti stvarno su ispale fenomenalno :D Mašina na kojoj su rađene slike je bila Agfina DLab 10 čini mi se.

Stevs je napisao(la):
Ako nekog interesuju fotografije Kopaonika iz 2004 pravljenje sa Canonom A70 može da ih pogleda na (ima kako dnevnih tako i noćnih)...

Jes' pa da umrem od muke što ove zime neću videti snega uživo... Šmrc :(

Jesi slikao iz ruke ili imao stalak..

Prosto mi je nemoguce da 2s ekspozicija ispadne onako ostro ? :rtfm:

Imam i ja neke, slikane ovog vikenda (bilo sunca, dosta), na beloj reci 2 i gvozdcu (jedina mesta gde nema guzve :)). Imam i par videa... Sve je slikano sa A70 i Mju300. Bilo je makar -10, mozda i -12 u senci, a A70 je podneo bez greske (a neki kazu los aparat :)). Snimao u spustu video, nije lose ispalo ...

pozdrav, Stevs!

stevs - oko komentarisanja slika - one su stvarno odlicne!!!
e sada da li je to do A70 ili umesnosti majstora...:)

pjsoft je napisao(la):
Jesi slikao iz ruke ili imao stalak..

Prosto mi je nemoguce da 2s ekspozicija ispadne onako ostro ? :rtfm:

U brzini pakovanja sam nažalost zaboravio stalak, tako da sam obično tražio neki objekat pogodan za slikanje, a ne retko sam kao oslonac koristio i teme moje devojke :p

byMaX je napisao(la):
Imam i ja neke, slikane ovog vikenda (bilo sunca, dosta), na beloj reci 2 i gvozdcu (jedina mesta gde nema guzve :)). Imam i par videa... Sve je slikano sa A70 i Mju300. Bilo je makar -10, mozda i -12 u senci, a A70 je podneo bez greske (a neki kazu los aparat :)). Snimao u spustu video, nije lose ispalo ...

pozdrav, Stevs!

Sada je zimski dečiji raspust pa je verovatno velika gužva. U periodu kada sam ja bio bukvalno nigde nije bilo gužve, a da je najbolje skijanje na Gvozdcu, Ledenicama i Beloj Reci II to stoji. Jedini problem je što su te staze poslednje na spisku kada prolaze rataci pa se često dešava da su jako izorane.
Elem što se tiče izdržljivosti A70 moj je slikao i na -21C bez ikakvih problema. Kad uđem unutra aparat se ceo zamagli i pomalo kondenzuje ali to mu ništa nije smetalo sem što mora malo da se sačeka dok se sočivo odmagli.
Što se tiče filmića evo ovde imam par sinmljenih na Gvozdcu, Beloj Reci i Dubokoj pa ko ima vremena neka ih pogleda (ima različitih i sa različitim osobama :) ):

http://ept.kg.ac.yu/kopaonik/Filmici%20Kopaonik/new/

PS: Hvala na pohvalama za slike (D)

Nazad
Vrh Dno