Šta je novo?

Zidna HDMI utičnica

Kao što rekoh, utičnica je žensko-ženska, znači sa obe strane je standardan HDMI ženski konektor, tako da se u zid postavlja običan HDMI kabl i nema potrebe za ručnom terminacijom.

Odlična i praktična varijanta, samo verovatno opet moras da pravis kabel od tipa 15cm?!

sto bi morao da pravi kabl od 15cm? meni su u svim objektima provuceni hdmi kablovi ispod parketa, plocica direkt do zida i vire iz zida.. taman da se ustemuju sa uticnicom kao sto je ova i ona ide novi kabl ili mogu cak i direkt gde je dobro predvidjeno gde tje biti uredjaji...

pricam o kabelu koji spaja dve uticnice unutar zida ;)

pa i ja o tome pricam :) ko jos spaja 2 uticnice na 15 cm :d

dakle, imas 2 mesta koja treba da povezes hdmi kablom, nebitno da li kroz zid, ispod parketa pa u zid, plocica etc... provedes kabl sa obe strane i utaknes ga u uticnicu zensko-zensku, isti postupak sa druge strane i imas 2 hdmi zenske uticnice u koje stavaljas kablove po potrebi :) ( ili ako netjes uticnicu ostavis duzi kabl iz zida) ne treba nikakav kabl od 15 cm :)

Poslednja izmena:
pa cekaj akki mislis li da kabel nigde ne treba da prolazi direkt kroz zid ako je tv u susednoj prostoriji?! Ili sam ja mozda nesto pogresno razumeo?!

Vidim da je tema zamrla pre par godina.

Zna li ko gde se mogu kupiti HDMI moduli ? Svi moduli po kuci su Aling Conel ali ne prave HDMI module. \

Inace, provuceni su HDMI kablovi kroz zid, pa bi mi najvise odgovarala varijanta sa zensko-zenskim adapterom.

Nazad
Vrh Dno