Šta je novo?

Zeza me I.E.

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 9456
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

Deleted member 9456

Guest
Zeza me I.E., kad hocu nesto da downlodujem nema prozora da me pita da li hocu ili ne da downlodujem, dole u taskbaru kao vidim da nesto downloduje ali gde to ide nemam pojma. I.E. retko koristim ali neki puta moram kad ga startuje neki program. Koji mu je klinac?

Poslednja izmena od urednika:
instaliraj operu 🙂 ,sa IE-om mozes samo da :crash:

Skini nesto sa neta i zapamti mu ime, recimo tekstovi.zip. Lupi u search tekstovi.zip i vidi gde ga je sacuvao. I instaliraj neki download manager, kako mozes da skidas nesto a da nemas RESUME download.

e sto volim ovakve odgovore

Villy_Da_Man je napisao(la):
instaliraj operu 🙂 ,sa IE-om mozes samo da :crash:
E sto volim ovakve odgovore :smash: 😡 Ja lepo napisah da retko koristim I.E. sto u prevodu znaci da najverovatnije koristim Operu ili Firefox 😀
Treba mi pametan odgovor, bolje je da se nista ne postira nego ovakav odgovor. Probao sam reinstal I.E ali ne dozvoljava.

imam download manager

tarzan1321 je napisao(la):
Skini nesto sa neta i zapamti mu ime, recimo tekstovi.zip. Lupi u search tekstovi.zip i vidi gde ga je sacuvao. I instaliraj neki download manager, kako mozes da skidas nesto a da nemas RESUME download.
Imam download manager ali se ni on ne javlja, kod Opere i Firefoxa se lepo javlja ali kod I.E. nista, moze samo rucno ali flashget nece da se automatski aktivira.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno