Šta je novo?

Zero Hour ne radi online

pailhead

Slavan
Učlanjen(a)
12.08.2004
Poena
319
Dobijem poruku "Could not connect to Zero Hour online" kad pokusam da se povezem na net. Probao sam da preinstaliram igricu ne vredi. Ima li neko ikakvu ideju do cega je?

99% je zbog toga sto 99% imash cd-key koji 99% spada u listu 100% blacklisted
peace.gif

Poslednja izmena:
umm....
dogurao sam do cina "stealth commander in chief", nema daljeg napredovanja, imam preko 1000 odigranih igara tokom 6-7 meseci kolko igram online

pre dva dana mi je pukla veza tokom 2v2 igre, i od tada nemogu da se povezem,
registrovao sam se na ea.uk ili tako nesto, napisao pitanje ali jos nisam dobio odgovor. cini mi se da je proslo 24h

htedoh reci, koji bi razlog bio da mi blacklistuju key, na tih 1000 igara moguce da mi je to bio 40i diskonekt ali ne verujem da je zbog toga, sta da radim ak omi je losa veza...

Poslednja izmena:
Hmmm...

Brate pazi, ja imam piratsku verziju GeneralS-a (naravno) i nikada ali NIKADA nisam uspeo da se konektujem online zbog takozvanog "CD-KEY Validation Mode-a". Reci mi, el imash original GeneralS ili...?
crossbonesgif.gif

:wall:
ajde ponovo

sa crackovanim/piratskim generalima nemoze da se igra preko neta, to je jedna od mera zastita protiv piraterije

da li treba da naglasim da imam original s obzirom da sam vec napisao da 7 meseci igram online i da mi se ovo prvi put desilo

normalno, prosao bih update test i logovao bih se sa svojim nickom, sada nemogu da se logujem a nemogu ni novi account da otvorim

Nazad
Vrh Dno