Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
- AMD Ryzen 9 5900HS CPU octa-core
- Nvidia GeForce RTX 3060 w/ 6 GB GDDR6 VRAM
- 16 GB RAM (8 GB soldered + 1x SODIMM)
- 14-inch 1080p 144Hz FHD IPS display w/ FreeSync
- 2x USB-C w/ DP and PD, 2x USB-A, HDMI 2.0b, Kensington Lock, 3.5mm combo audio
- 1tb SSD
- Wi-Fi 6
- 76 Wh battery
- 17.9 x 324 x 222
- 1.6 kg
Laptop star dva meseca, bele boje i NEMA loših piksela. Ide sa pripadajućom opremom (nema kutiju), računom i garancijom od godinu dana (USA Layout, kupljen u BestBuy).
Trenutno najjači laptop od 14 inča. Iako mali i lagan po performansama rame uz rame sa ogromnim desktop rešenjima. Odličan za one koji se bave video produkcijom ili jednostavno žele da odigraju neku zahtevniju igru kada su na putu (Cyberpunk 2077 npr). Takođe baterija odlična, gotovo 10h autonomije pri svakodnevnim casual taskovima tipa office, youtube i sl.
Cena 1720e. Zamena jedino i isključivo za jači laptop sa r7 ili r9 5xxx i rtx3070 (tipa novi Zephyrus G15, Omen 15, Legion 5 Pro) uz moju doplatu, eventualno Dell XPS 13 ili X1 Carbon poslednje generacije. Preuzimanje samo lično u Novom Sadu ili okolini (mogu da donesem do Beograda ukoliko ste ozbiljan kupac). Ukoliko Vam bilo šta iz oglasa ne odgovara, poštedite i mene i Vas gubljena vremena i živaca.
Samsung Galaxy S20 G9810.
Raritet na ovim prostorima, garantovano najbolji telefon današnjice "kompaktnih" dimenzija (uz to i dual sim). Sive boje, prvi vlasnik, stanje bukvalno 9.8/10 (od prvog dana zaštitno staklo za ekran i kameru i maska). Uz telefon idu par spigen maski (rugged, tough armor), orginalna silikonska koja je došla uz telefon, kao i novo whitestone zaštitno staklo + spigen staklo za kameru pozadi (trenutna su malo izgrebana ali daleko od toga da ne mogu da posluže još neko vreme). Kutiju nemam (tj imam negde u Nemačkoj ali nisam siguran da ću i kada biti u mogućnosti da dostavim). Takođe samo lično, Novi Sad ili okolina.
Cena 610e. Kome nije jasno zašto je tolika cena, ne razume se u exynos vs snap problematiku i ostalo, ne mora da piše
Kontakt najbolje na 060 62 63 536
Prilozi
Poslednja izmena: