Šta je novo?

Zen browser - fork Firefox-a

SuperStarr

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5650 (6c/12t) @ 3,7Ghz
Matična ploča
MSI X58
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
256Gb 850Pro + couple of AliExpress SSD's
Zvuk
Creative
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Floorp dobio konkurenciju:

Nije lose poslagano samo me izludjuje sto neotvara new tab nego samo spusta search

Imaš u config da namestiš ponašanje za otvaranje novog taba. Nisam pri kompu al sigurno ces izgiglati ime configa.

Mene nervira sto ne moze, ili ja ne znam, da odaberem tab za vertical/horizontal split. On obadere trenutni I jos jedan i ne moze/ne znam da zamenim.

Inace za laptop mi je ovaj browser super.

Malo pre ga probao.(n):mad::poop:😠😡🤬 On je neki Fajerfox sa novom fasadom nije mnogo upotrebljiv. Pušta reklame sa YouTuba kao probušeno crevo vodu deinstalirao ga odmah. Takav crap je i onaj Duck Browser jedino on barem ne propušta reklame kada otvoriš video u novom prozoru i onaj Yandex je isto :poop:šranje :poop:😠😡🤬 Brave je 😇 CAR 😇za YouTube. Za sve ostalo Chrome jer tu imam malo ad blokera i ne bih voleo da ih YouTube probije zato ga ne koristim za YouTube.

Probaj da dodaš ovu ekstenziju:
Pored nje ne treba ti nikakav ad bloker, na Firefox-u se prosto instalira.

jel ovo bolje nego ublock origin kojeg godinama koristim?

ja sam trenutno na Brave, nije bolji

Odakle ideja da browser treba da blokira bilo sta? Sad bacih pogled na zen site i nigde ne videh da se to spominje.

Kao vecina browsera zahteva da se instalira extenzija koja ce da blokira sta vec žalite, ja koristim uBlock i savršeno radi sa njim.

Zen je odličan za laptop upotrebu gde uvek nedostaje vertikalnog prostora.

Vrh Dno