Šta je novo?

Mobilni telefon Zelim da promenim iPhone

Koji mobilni telefon kupiti

keysersoze

Poštovan
Učlanjen(a)
04.01.2016
Poena
55
Kolege moze li pomoc

Zelim da promenim IPhone ...Trenutno imam XR s cijim sam radom zadovoljan , veoma sam ga sacuvam jer sam alergican na fizicka ostecenja ,ali eto imam osecaj tj.zelju za novijim modelom Ajfona
Dobro malo sam kao i primetio neka bagovanja prilikom dodira i aktivacija necega ili sam umislio 🙂 ....ali nije ni vazno

Gledajuci neke recenzije dosao sam do toga da je mozda prava opcija 12 Pro ...Koliko vidim ne bih mnogo dobio sa 13icom a 14ica previse skupa a ne dobijam toliko mnogo
Nisam zahtevni korisnik ...Cak ni neki preterani ljubitelj fotografije ,ali eto volim Ajfone i doslo vreme za nov 🙂

Ako moze preporuka ,vasa licna zapazanja ...Sta god 11,12,13,14

Moje razmišljanje ide u smeru 14 ili 13 Pro. Ne sviđa mi se Island na 14 Pro, a mislim da sa 12 Pro ne bi napravio veliki skok sa trenutnog X (ne volim često da menjam telefone, a trenutni nosim 5 godina).

120hz nije dramatična razlika, zavisi od oka posmatrača. Po meni jedino što se čini da su animacije malo fludnije u odnosu na 60hz.

Ja nisam nesto zahtevan korisnik ,ali opet kupio bih nesto novo ...Da znam za preporuku za pro model ali mi se bas ne daje ta lova jer je velika razlika ..uzimam ga na rate preko Box4 pakteta u MTS ..uz to vec otplacujem i lap top
Nesto sam razmilsljanja da mozda uzmem 13 obican jeste da nije velika razlika izmedju njega i 12 ali opet je noviji a cenovna razlika je mala

Ja nisam nesto zahtevan korisnik ,ali opet kupio bih nesto novo ...Da znam za preporuku za pro model ali mi se bas ne daje ta lova jer je velika razlika ..uzimam ga na rate preko Box4 pakteta u MTS ..uz to vec otplacujem i lap top
Nesto sam razmilsljanja da mozda uzmem 13 obican jeste da nije velika razlika izmedju njega i 12 ali opet je noviji a cenovna razlika je mala
Ja imam 13,novi i sviđa mi se,nije mi bitno 120 Hz što nema,sve sam imo velike od 6.72 i više neću,ovaj 6.1 mi super

Ja imam isto 13 obicnu, kada sam je uzimao dvoumio sam se izmedju 12 i 13 ali je cenovna razlika bila jako mala pa ti preporucujem da ides na obicnu 13. Odlicna kupovina bi bila 13 pro ali on je malo skuplji od 13, zavisi koliko dugo neces menjati telefon, ako planiras da ga koristis 4-5 god onda bih ti preporucio da ides na Pro verziju.

Nazad
Vrh Dno