Šta je novo?

Pametni uređaji Zelim da kupim smart watch do 150e

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

jevta96

Zapažen
Učlanjen(a)
19.07.2025
Poena
1
Poštovani,
Želim da kupim caletu smart watch,platio bih od 100 do 150 evra,njemu su bitne funkcije da precizno meri korake,sve sto se tice spavanja,i po mogucstvu jos neke stvari tog tipa,ja se nista ne razumem u smart satove pa mi zato treba pomoc oko izbora,gledao sam prodajne cene uglavnom na Kupujem prodajem,tako da je malo siri opseg nego po prodavnciama,kupio bih novi sat.Koristio je neku smart narukvicu koja mu je precizno merila,u medjuvremenu kupio par onih kineskih satova od 10-20e ali to nije hteo da nosi jer su bili neprecizni,dakle preciznost merenja mu je najbitnija,funkcije poput pricanja preko sata,bezbroj aplikacija i tome slicno mu nije bitno.Molim za predloge satove i hvala unapred.

Kreni od tog za početak koji telefon nosi? Od mene predlog samsung gw6 44mm
Nosi neki xiaomi ili redmi jedan od ta dva al nemam ideju koji model,neki klasican za 60+ godina,zato su mu i bitne stvake poput preciznosti merenja a ne neke mogucnosti smart watcha koje mladje zanimaju,hvala puno na predlogu imacu u vidu ovaj sat sto ste napisali.

Huawei GT 4 ili GT 5 - imaju sve senzore koje si naveo plus baterija traje dosta duze od gore pomenutog Samsunga.

Kreni od tog za početak koji telefon nosi? Od mene predlog samsung gw6 44mm
Nemoj te satove sa 3 dana baterije, ako coveku treba za osnovne stvari sta ce mu sat sa svim tim funkcijama koje OP rece da nece koristiti plus da se stalno cima sa punjenjem. Bolje neki Huawei sto su drugi predlozili.

Punio bi ga i svaki dan ako mi radi posao, doduše baš kao i telefon, to mi najmanji problem u životu. Kao što rekoh u drugoj temi, super je pa ima izbora i za svakoga da nađe šta mu odgovara.

Bolje je da ima sto jacu bateriju,tj da sto duze traje jer je on do sada koristio narukvice koje drze bateriju po dve nedelje, 3 dana baterije je za njega malo.

Ja sam ćaletu poklonio Xiaomi fitnes narukvicu one su povoljnije od sata a imaju dovoljno funkcija osim GPSa za trčanje (Ćale ne trči) :)

Vrh Dno