Šta je novo?

Zeleo bih na nabudzim desktop

topuz je napisao(la):
Nemojte da skidate teme sa ovog sajta, ima virus u instalaciji, malo zayeban, mora da se brise na nekoliko mesta i to iz safe moda...
Ze mene je kasno, licno iskustvo...

Koji virus i o kakvoj instalaciji pricas?

Wirus Newdotnet (ili nesto tako) ubacuje se u sistem prilikom startovanja exe fajla (koji je u stvari unpacker za fajlove te teme sa malo reklama). Provereno, ne bulaznim.

NewDotNet nije virus, nego spyware..
iako je naporan kao virus, ipak se kvalifikuje kao ova druga kategorija

u svakom sluchaju, podrzzavam poziv na oprez..

pozdrav i izvinjenje zbog offtopic-a

ljudi:

CLASSIC je zakon.

prvo sto uradim kad instaliram xp je da ga bacim na classic, skinem sve fejdove, smuthove, efekte, balone itd.

znate onu ploslovicu: gde od babe moze da nastane devojka :)

najjaci su likovi koji stave temu sa mac-a na winxp :)

Poslednja izmena:
xaver je napisao(la):
1. prvo sto uradim kad instaliram xp je da ga bacim na classic, skinem sve fejdove, smuthove, efekte, balone itd.

2. najjaci su likovi koji stave temu sa mac-a na winxp :)
1. bezveze! Classic izgleda totalno "out"! Uostalom, zasto onda instaliras XP, a ne 2000? Imas P1 i 64MB? :trust:

2. a sto da ne? mislim, licno mi se ne svidjaju mnogo te Mac teme (ni na Macu), ali ne vidim problem sa time...

1. Takodje smatram da je potpuno besmisleno koristiti winXP sa classic temama, mislim kada iskljucis sve te opcije, fakticki imas win2000. Cisto sumnjam da ti je lepsi win2000 look od npr. Win Media Center looka.

2. Zoni, slazem se sa tobom, mac teme su mi odvratne, kada istumbaju dugmice z title baru bolje da je nisu ni pravili. Ali zato prosto obozavam svetlo plave glass teme.

pretpostavljam da ovde vecina ljudi instalira Windows XP , ukljuci cleartype, promeni font za ikone i montira fotelju pre monitor i uziva u prizoru.

Mozete da posaljete kom i na neku izlozbu.

Kome komp sluzi za posao briga ga da li mu start button blinkuje !!! ili mu meni fejduje.
Samo je to gubljenje vremena

ZONI:

1) Uostalom zasto uopste instaliram XP jer je classic totalno out??????? pa kad bi stavili super teme na 98-icu ti bi to odmah instalirao ???

stvar je ukusa ali sam se nagledao ljudi koji budze budze pa onda nesto skenjaju pa instaliraju pa budze budze.

Windows je nekom igracka a nekom alatka

ma odmah classic tema i adjust for best performance..

kome je do eyecandy-ja neka vozi linux i kde.. :)

Dorry je napisao(la):
Toplo preporucujem Longhorn Transformation Pack ~ 15 mega verzija 8 (sada je izasla 9ka, proverite na Softpedia.com)
Jao kako sam se namucio oko toga prije dva dana.Instalirao sam ovaj pack i kada sam htio da ga deinstaliram em sto mi je ponesto ostalo od packa em je windows poceo da brljavi pa mi je jednino resenje bilo format. diska... :)

I meni, zamalo, uspeo sam da ga ocistim, nekako...

mene je nervirala luna od momenta kad sam je prvi put video.

osim toga teme jedu memoriju, ne mnogo ali dovoljno.

Drugo kad montirate lunu na neki traljavi celeron sa sakom memorije (tkz. default instalacija) sa svim wizardima, klovnovima, zveckama itd.. komp se prosto usere.

zato control panel>system>advanced>performance>adjust for best performance.

ja sam relativno skoro instalirao Longhorn Transformation pack koji nudi neke ok teme pa je bilo posle kuku lele... vracaj ovo... vracaj ono ... jer nece sam da vraca.

xaver je napisao(la):
Drugo kad montirate lunu na neki traljavi celeron sa sakom memorije (tkz. default instalacija) sa svim wizardima, klovnovima, zveckama itd.. komp se prosto usere.
ja koristim teme i razne "dzidza-bidze" na Cel633, 256MB PC66(!!) i XP SP2... sve radi ok, jedino se XP malo sporije dize, ali to mi nije bitno...

xaver je napisao(la):
mene je nervirala luna od momenta kad sam je prvi put video.

osim toga teme jedu memoriju, ne mnogo ali dovoljno.

zato control panel>system>advanced>performance>adjust for best performance.

ja sam relativno skoro instalirao Longhorn Transformation pack koji nudi neke ok teme pa je bilo posle kuku lele... vracaj ovo... vracaj ono ... jer nece sam da vraca.

Steta sto taj transformation pack nema uninstall :S: Posle jedino resenje je drndanje sa Style Xp-om ili sa nekim drugim theme managerima (moze i iz Win-a, sto da ne). Sta je sa ovim novim 9.0? Da li ga je neko probao i da li ima uninstall?

longhorn transformation pack nije toliko opasan. Ne bi trabalo da skenja nesto ali ume da bude tesko da se nesto sto je o promenio vrati na normalu.

treba samo pazljivo citati sta pise.

Longhorn Transf. Pack 9 ima i previewer tokom instalacije da bi mogao da vidis sta instaliras i kako ce da izgleda nakon instalacije... korisna stvar.

Nazad
Vrh Dno