Šta je novo?

Zeleo bih na nabudzim desktop

Corey

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
319
Dakle,zeleo bih da totalno promenim izgled svog desktopa.E sad zanimaju me programi koji to omogucavaju,tipa veliki izbor kursora,ikona,providnost prozora i svega sto vam padne na pamet samo da izgleda dobro.
Poz :wave:

devinart

Puno vam hvala:)
Cim zavrsim posao kačim vam screen.
Poz

ja preporučam skidanje patcha za third party teme u vindozima...

puno je bolje sa tim patchom, nego sa raznim softverom koji samo usporava računalo...

StyleXP 3
Longhorn Tranf. Pack

Mozes da ih instalira i deinstaliras bez problema i straha.
StyleXP 3 ti patchuje theme.dll

Stardock ObjectX ima zanimljivih resenja za desktop.
NextStep je pomalo komplikovan ali kroz njega mozes da promenis uglavnom SVE

WindowsBlinds 4.5 je ok sa gomilom podesavanja+imas veliki izbor skinova za download pa ih kombinujes.

Servus :banana:

Bez Style XP nemoj da ti pada na pamet da ista poksuavas... :)
Pogledaj sam, deluje besno...

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    218.4 KB · Pregleda: 250
Poslednja izmena:
ma, zasto StyleXP, kad postoji besplatni UX Theme Patcher, koji uz to i zauzima manje memorije?

Neowin UXTheme Multi-Patcher v2.5.1 (free, 450kB)
http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=140707

The UXTheme Multi-Patcher v2.5.1 has been created for Neowin by WindowsX and Vorte[x].

It patches the UXTheme.dll for Windows XP/SP1/SP2 Beta/RTM and 2003 and allows you to use un-signed custom visual styles.

To simply patch the UXTheme.dll file, run the program, it will determine your operating system, then patch the appropriate file and reboot your PC.

To un-patch the UXTheme.dll file, run the program again, and it will un-patch the .dll and then reboot your PC.

Poslednja izmena:
Kako volim kada ZoNi postuje link do besplatnog programa. Nego imaš pravo. Koristim StyleXP v.3.0 koji ima 15MB i nije free... Lep predlog!

Možda ću probati malo kasnije StyleXP pošto ne mogu da ga skidam sa DialUpom.

Toplo preporucujem Longhorn Transformation Pack ~ 15 mega verzija 8 (sada je izasla 9ka, proverite na Softpedia.com)

Kako bre vi ljudi mozete da radite na tako tamnom desktopu?
Meni je sve tamnije od windows media center edition onako uzasno neprakticno.

Kakve ste vunitzze :d , ubiste se od menjanja visual style-a a ne ukljucite ClearType... ccc... :( :d

Poslednja izmena:
Meni cleartype smeta, imam crt, nekako mi zamuti sliku, ne volim ga...

E, Zoni, daj nam neki link na kome imaju dobre teme koje rade uz taj tvoj patcher.

topuz je napisao(la):
E, Zoni, daj nam neki link na kome imaju dobre teme koje rade uz taj tvoj patcher.

To su standardne temice koje se koriste i sa StyleXP programom. Znaci koriste se preko default Windows XP Theme enginea.

Marti Misterija je napisao(la):
Kakve ste vunitzze :d , ubiste se od menjanja visual style-a a ne ukljucite ClearType... ccc... :( :d

Aha, super je taj ClearType - od TFT-LCD-a napravi za 1 sec. CRT :)

Nazad
Vrh Dno