Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

neke algoritme je kopala kao 280x :),mesecima sam kopao neki jpc 1x750ti kao 2x 5870,ovo se slabo optimizuje
tdp je 38w za msi 750ti OC,1xfan bez dodatnog napajanja
bolje nego da stoji ugaseno,IMHO :)

310w iz zida 925/1450/0.96v samo dve kartice u rig na gold napajanju, naravno modovan bios za 300mhs....

Da li neko zna koliko struje vuce sapphire r9 280x 3gb dual-x?

Jer vam idu transakcije danas normalno na poloniex sa flypoola? Od jutros ni jedne nema ,jedna stoji zakucan od 03:00 i to je sve...

Sent from my HTC using Tapatalk

Da li neko zna koliko struje vuce sapphire r9 280x 3gb dual-x?
Vaporx meni trosi 130w iz zida sa modovanim biosom, u AB je napon 1088 mV kad ne koristim pc onda stavim 1069 mV. Taktovi su 1070/1625 i baca mi 324 sola. Temp je 59c na 58 % ventilatori u AB.

Deposits je i dalje disabled....polo bas nije najhitriji ovog puta...

da li je do poloniexa ili je do zcaha,pitanje je...kazu da zcash ima problematicnu i suplju mrezu samo se cuti o tome

Proradio deposit [emoji4]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Samo se prebacis na drugu menjacnicu dok je zabolo ako si skeptican [emoji4]

Ti što kupuju zeku nerade to džabe, videćeš šta će da bude za mesec/dva sa zeku....

Bog zna gde ce btc da bude za mesec dva, komotno moze preko 2500$ ako ne izbije neko ******.

Zcash je vec u principima svojim prevara, 6 ljudi kontrolise sve, mogu da stampaju koliko hoce zahvaljujuci anonimnosti kojom se toliko hvale, plus uzimaju ogroman deo kolaca.

Dobar je za rudarenje, ne toliko ni za sta drugo.

Bog zna gde ce btc da bude za mesec dva, komotno moze preko 2500$ ako ne izbije neko ******.

Zcash je vec u principima svojim prevara, 6 ljudi kontrolise sve, mogu da stampaju koliko hoce zahvaljujuci anonimnosti kojom se toliko hvale, plus uzimaju ogroman deo kolaca.

Dobar je za rudarenje, ne toliko ni za sta drugo.

Kakav znalac....sa 12 postova....dobar zec za rudarenje....
Ostali kao sluze necemu....ko je rekao "upotrebna vrednost"
Zato bolje cuti...kopaj...i prodaj po nekoj ceni kada po tebi bude ok...a mi cemo po svome

ZEC lagano na 0.1+

Ocigledna je bila kupovina pre 10ak dana na 0.05. Nije ih bilo puno za udmpovanje, orderi su bili prazni, tako da se sa 250 BTC-a cena mogla udvostruciti.

Steta sto ih imam samo 15-ak.

Edit: evo ga vec na 0.1. Ovo danas ide na 0.2. :)

Boze me sakloni pa sta je ovo [emoji15] [emoji1]

Ne zna čovek šta pre da kopa :D

šteta što imam samo 1 zec, a znao sam za pump... šta da radim nemože se sve... juče sam uzeo preko btc za Golem trgovinu malo li je.....

Tahiti samo ZEC
Tonga 2GB ZEC
Tonga 4GB ETH
Polaris ETH

Koji je razlog iza ovog pumpa?

Priznajem gresku, da sam cuvao imao bih duplo.

I dalje stojim pri tome da je zec prevara, doduse.

Nazad
Vrh Dno