Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Da li neko ima problem sa primanjem depozita sa coinmine. pl na poloniex. Evo od jutros mi stoji 7 od 8 (6.45h)

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока

Upravo sam jedan post ispred izlozio taj problem mozda je nesto do poloniexa

Sad sam video, mora da si ga postavio kad sam ja pisao svoj

Da li neko ima problem sa primanjem depozita sa coinmine. pl na poloniex. Evo od jutros mi stoji 7 od 8 (6.45h)

Imaju problem sa depozitom od jutra.. Kazu da rješavaju problem

Poslano sa mog NEXT koristeći Tapatalk

Zato zekan skakuce [emoji2]

Pocele isplate na poloniex otklonili su problem koji je bio od jutros.

zcash.flypool ja sa njim nikada nisam imao problema i isplate su redovne uvek

Hmm. Po tom kalkulatoru zekonja daje trenutno 1.6$ više od eth...

Posto sam nov u u ovom poslu trebala bi mi mala pomoc,verovatno ste pisali o tome mnogo puta ali bi mi bilo potrebno mnogo vremena citajuci postove.Jedna od sest grafickih kartica sistem nevidi,sta bi moglo da bude?Koja je optimalna temperatura graficke kartice?Moje kartice su safir rx480 8gb oc nitro

Zekan je samo preko noći skočio više kd 5usd...
Baš kada sam merkao isplativost... :)

@zvrle77 da li uvek istu kartu ne vidi? Možda je problem do PCI-E, možda do risera, karte... Moraš sam da ideš sistemom eliminacije...

Poslednja izmena:
Prebacuj na drugi slot, promeni risere... Da li sve kartice ne vidi na tom slotu?

Posto sam nov u u ovom poslu trebala bi mi mala pomoc,verovatno ste pisali o tome mnogo puta ali bi mi bilo potrebno mnogo vremena citajuci postove.Jedna od sest grafickih kartica sistem nevidi,sta bi moglo da bude?Koja je optimalna temperatura graficke kartice?Moje kartice su safir rx480 8gb oc nitro
Pobodeš sve karte, pobrišeš sve drivere sa DDU, instaliras driver. Probaj to za početak :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja moje držim u rasponu od 55c do 61c... Zavisi od klokova. Ali sačekaj nekog iskusnijeg da te posavetuje. Mada mislim da su to ok temperature...

@Zvrle Ja uvijek prvo identifikujem u koji slot je ukljucena ta kartica (u tvom slucaju GPU4) jer ne mora da znaci da je to cetvrta kartica po redu i da je ukljucena u cetvrti slot na ploci. Kad sam 100% siguran koja je to kartica/slot, uradim rotaciju kartica. Ako i dalje imam problem sa GPU4 znaci da nije do kartice koja je bila tu prikljucena jer su kartice rotirane, a problem i dalje ostao na GPU4. Dalje, mijenjam ekstender na poziciji od GPU4 i uglavnom u ovoj fazi rjesavam problem. Ako se problem i dalje pojavljuje onda moze biti do slota, odnosno maticne ploce ali nije iskljuceno da problem pravi napajanje ili kablovi od napajanja. Uglavnom problemi tog tipa su na relaciji graficka>ekstender>maticna ali kao sto rekoh zna se i zakomplikovati. Drajvere i ostali software na rigu ne cackam ako znam da nisam nista dirao i da je sve radilo bez problema mjesecima.

EDIT: sto se tice temperatura, ja svoje kartice drzim u rasponu od 60-70, jer imam kartica raznih brendova pa je recimo gigabyte kartice teze ohladiti pogotovo serija R9 280. Sad su mi na svim rigovima uglavnom izmedju 58-65, dok ljeti na gigabyte zna doci i do 73, preko tog ne dozvoljavam.

Nego jos nesto vezano za tvoj problem. To je sve radilo kako treba i odjednom vise ne vidi GPU4?

Poslednja izmena:
@Zvrle Ja uvijek prvo identifikujem u koji slot je ukljucena ta kartica (u tvom slucaju GPU4) jer ne mora da znaci da je to cetvrta kartica po redu i da je ukljucena u cetvrti slot na ploci. Kad sam 100% siguran koja je to kartica/slot, uradim rotaciju kartica. Ako i dalje imam problem sa GPU4 znaci da nije do kartice koja je bila tu prikljucena jer su kartice rotirane, a problem i dalje ostao na GPU4. Dalje, mijenjam ekstender na poziciji od GPU4 i uglavnom u ovoj fazi rjesavam problem. Ako se problem i dalje pojavljuje onda moze biti do slota, odnosno maticne ploce ali nije iskljuceno da problem pravi napajanje ili kablovi od napajanja. Uglavnom problemi tog tipa su na relaciji graficka>ekstender>maticna ali kao sto rekoh zna se i zakomplikovati. Drajvere i ostali software na rigu ne cackam ako znam da nisam nista dirao i da je sve radilo bez problema mjesecima.

EDIT: sto se tice temperatura, ja svoje kartice drzim u rasponu od 60-70, jer imam kartica raznih brendova pa je recimo gigabyte kartice teze ohladiti pogotovo serija R9 280. Sad su mi na svim rigovima uglavnom izmedju 58-65, dok ljeti na gigabyte zna doci i do 73, preko tog ne dozvoljavam.

Nego jos nesto vezano za tvoj problem. To je sve radilo kako treba i odjednom vise ne vidi GPU4?

Ja sam tek danas po prvi put pokrenio rudarenje pa mi ne vidi tu jednu karticu,a moje kartice su rx480 8gb,i na kojoj temperaturi da ih drzim?

Imam dva riga sa istim tim karticama i temperature su mi oko 60 stepeni. Isle bi one i nize ali u toj prostoriji imam jos rigova pa se medjusobno griju. Koji windows ti je instaliran na rigu?

^^
Vidim druže da si nov. Nema potrebe da citiraš sve postove i da pišeš više postova za redom. Ili citiraj pa objedini sve u jedan post. Ne moraš da ponavljaš ista pitanja, odgovoriće ti kolege kada vide post... Dobronameran savet... [emoji4]

Vrh Dno