Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Opet i sa 9.2 se više "trenutno" isplati eth... [emoji15]
Edit: Pardon, zec za 0.04$ po rx 480... [emoji23]

Poslednja izmena:
Ako sada stavis da ga kopas i zec predje 40 i prodas u vecem si plusu nego da si kopao eth, a zec je poceo lagano da skace

EDIT:

DevFee je opet 90 sec

Poslednja izmena:
Pa da, ali ko garantuje da će zec skočiti... Isto tako eth može da skoči... Mada nema ništa od toga, mogu samo da padaju... Tek na proleće možda... :d

Znači, ko ima gerijatriju (7950, 7970, 280x) nema potrebe da skida?

@d.darko
Kolega jel' ti čitav F5 taster? :d

edit:

koga zanima....
v9.2:

- improved speed for some cards up to 7% (depends on card model). About 330H/s on stock 390X, 235H/s on stock RX480, 300H/x on stock Nano.
- several bug fixes and minor improvements.

Na 7xxx & 280x nema promena... na sapphire nitro + rx480/8gb (mod bios) deff ~245
Jesi probavao na sapphirkama 7950 i 280x?

Ako sada stavis da ga kopas i zec predje 40 i prodas u vecem si plusu nego da si kopao eth, a zec je poceo lagano da skace

EDIT:

DevFee je opet 90 sec
Dev fee se nije ni menjao, uvek je bio 2.5% tj 90s, osim ako ne koristis encryptovano kopanje onda je manji...

Edit: ko koristi 280x bolje nemojte ni menjati miner jer daje manje nego 9.1, stize jos jedan update gde ce biti opcija -a da izaberemo algoritam ručno :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa da, ali ko garantuje da će zec skočiti... Isto tako eth može da skoči... Mada nema ništa od toga, mogu samo da padaju... Tek na proleće možda... :d
Tu nekako najviše potencijala za skok ima ETC.

I kod mene je 8gb. Ajde baš da probam default podešavanja... Kako 72sec, kod mene je 90sec?

Zcash.jpg

@joca89, bas kao sto je goldi rekao. Kartice mi rade na 1342/2000.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Coinotron ubacio zeca ;) i vidim promenio je malo statistike gore u smislu realnijeg prikaza profitabilnosti :)

290X skocila sa 247s na 270+s

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ne dirajte nista ovaj 9.1 daje 5% na 290, sve ostalo losije, 480 nesto malo 2%

moje 7950 prave 185, 4x trose oko 750w undervolt na 1.06

280x 202, trose oko 850w 4x

btw. ako ga je coinotron ubacio znaci da ce biti dugorocna prica :) izuzetak je exp koji je izbacen sa coinotrona vrlo brzo :)

Poslednja izmena:
ili da nabavis dummy plug, mada bi mozda i radilo ako prikljucis na jednu karticu dvi/vga adapter, neko je napisao da i to radi. meni na 270x i 380 kad se restartuje komp prebaci rezoluciju na 640*480 ali kad odem na view/screen resolution mogu da promenim u koju hocu. nemam jos uvek seriju 400 pa ne znam kako je sa njima

Kod mene ni na taj nacin nece (view/screen), stoji samo rez 640x480. Dummy plug su papreno skupi, e sada interesu je dal postoji neka Home made varijanta, jel neko radio to ?

To ne vazi na DVI-D koliko ja znam...Matore kante (starije od 380-380x) imaju DVI-I+DVI-D, po koji hdmi ili DP. Starije imaju i vga. Sa DVI-I i sa vga analognog se moze napraviti dummy ali sa w7 i novijim driverima je nepotreban jer preko remote softwarea prikazuju normalnu rezoluciju. Nove karte nemaju nikakvu vrstu analognog izlaza i simuliranje otpora na analognom izlazu nista ne govori karti jer nema analognog izlaza...

Poslednja izmena:
Handmade dummy za 2min iz Subotice :)
aaf39d5f82a21e54158448c48a2150e1.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
To ne vazi na DVI-D koliko ja znam...Matore kante (starije od 380-380x) imaju DVI-I+DVI-D, po koji hdmi ili DP. Starije imaju i vga. Sa DVI-I i sa vga analognog se moze napraviti dummy ali sa w7 i novijim driverima je nepotreban jer preko remote softwarea prikazuju normalnu rezoluciju. Nove karte nemaju nikakvu vrstu analognog izlaza i simuliranje otpora na analognom izlazu nista ne govori karti jer nema analognog izlaza...
Da,ne vazi za dvi-d,ali nije se izjasnio za koju mu kartu treba,ili mi je promaklo. Ako nema dvi-i,moze vga-hdmi. Mada meni to nikad nije trebalo,stoji mi bez veze

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Vrh Dno