Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Ponovo dolazi period suse. Kopace se za kiflu i jogurt u najboljem slucaju :)

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

rig 4*390x potrosnja 970w cena struje 7.5 din/kw -3.5 posto (clay+pool fee) 1158 plus sitni gubitci neka bude realno 1150mh rig....stanje je sledece ako cemo realno po trenutnoj ceni i difu

http://prntscr.com/djwlu5

sto je na 300mh u mineru zarada po karti 0.85usd

cak i gore od toga jel poolovi ne prikazuju realnu snagu po mineru nego manju a to ste svi primetili ....daleko je tvoja racunica od realne mnooooogo @goranM

+++1

Sto jes jes kolega ;)

Ma jok, ekstra je isplativost

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Kiflica i cajcic bez secera

nVidia će bar valjati za igrice :)

Igrice na max podešavanjima možeš igrati i sa iGPU dok za igre treba ozbiljan hardver ako se igra na jačim podešavanjima :whip:

^a sa 4x1060? :)

Meni minesweeper ne stucne nijednom a sve guram na ultra sa 4xRX480 ...

Pa da'l je moguce da imamo novi LBC u najavi. Sta je sa onom pricom oko microsoftove kupovine zeca i sl. gluposti? I da li jos neko sa novim karatama jos kopa divljac il se vratio na ETH ... ja sam u fazi prelamanja i povratka na staro, ne pricam o zeni.

zec je preuzela NV, ne pise mu se dobro :)

Kopam ja zekana, od puno računanja i menjanja pulova dolazi samo do gubitka ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Losa ti je racunica :)

Salu na stranu, ja sam do jutros kopao ZEC-a, sad se vratio na ETH, a vidim da je ZCL fino skocio. Kopa li neko njega?

Pa dobro... nije mi bila namera da "pametujem" i govorim ostalima šta da rade samo kažem da ko hoće zaradu mora i da računa, pa kad podvuče crtu onda radi šta mu je najpametnije ;)

Pored toga sta se kopa...nekada je vaznije kada se proda...ko razume shvatice...ja sam nazalost shvatio na tezi nacin...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Baš +1

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока

Ako se vec ceka prodaja, cemu onda kopanje? Kupis coine i sacekas, zar ne?

pa druze sto ti onda kopas, ti si vec jednom i rekao da se to ne isplati? , a sad si ponovo rudar? ;)

Ma ne treba filozofirati oko kopanja. Pravila nema...ko kako misli i sta misli da je najpametnije, individualizam vlada ovde.

bas tako, ali su neki ovde mnogo filozofirali i prodavali maglu, pa su sad sve to polizali, trgovina zakon , rudari budale itd ...

Ja zadovoljan i sa 1$ po kartici dnevno, samo da potraje... [emoji4]

ma naravno, moze da se "radi" i kad je i 0.2$ po karti samo sto onda rade samo veliki rudari , mali onda odustaju

pa druze sto ti onda kopas, ti si vec jednom i rekao da se to ne isplati? , a sad si ponovo rudar? ;)

Pa kad je jace od mene... hebiga rudari se :D

Sustina moje price je da dokle god je u "+" ima logike rudariti, kada je u "-" onda nema nikakve logike, zar ne.
Ako recimo karta pravi 1$ i trosi 0,4$ da bi radila (svi troskovi), onda to ima logike raditi.
Ako karta pravi recimo 0,4-0,5$ , a isto toliko trosi onda se ne bas i ne isplati....mislim moze se nastaviti ako traje neko vreme cisto da se pregura, ali ne na duze staze.

U slucaju da rudaris 0,3-0,4$ a trosis 0,4$ da bi to radio, onda je bolje ugasiti masine(nemati nikakvu obavezu oko njih) i sacekati mesec-dva pa videti sta se dogadja.

Sve je to prosta matematika.

A onda nakon 2 meseca, dodje do skoka vrednosti i skontaš da si za to vreme (mali diff) mogao nakopati popriličnu količinu i ostvariti 5x veći profit nego pre pauze..malo složenija matematika :p

Ovo su 5x480 ref i 5x470 nitro sve po 8Gb, sto mu dodje oko 0.22-0.25
9006d5f4e3e4473e6c0f5973658b732c.jpg
zeca na dan. Pool je flypool.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa dobro... nije mi bila namera da "pametujem" i govorim ostalima šta da rade samo kažem da ko hoće zaradu mora i da računa, pa kad podvuče crtu onda radi šta mu je najpametnije ;)

Slazem se potpuno, samo dok sam racunao znam da sam vise gubio prebacivajuci se sa coin-a na coin svaki dan, nego da sam samo pustio minere da rade. Po whattomine i ostalim kalukatorima je eth trenutno isplativiji od 1 do 1.5 dolar na dnevnom nivou - struja (eth i dalje trosi vise, na vise masina je veca razlika u potrosnji).

kako se ovo unovci? znam da je malo para, ali cisto da znam unapred, mozda jednog dana bude dvocifren broj

Prilozi

• Hvatajbit.PNG
    Hvatajbit.PNG
    21.4 KB · Pregleda: 145
Vrh Dno