Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

mene zezaju rx 470 asus na rigu mi bacaju max 105s/s a kad stavim u komp idu i od 125 do 130s/s nzm da li je problem u riserima ili nesto drugo je u pitanju? a i 280x mi baca samo 100s/s kao i 7970 imam ovakve extendere samo sto su 60cm.
Gde nadje 60cm ribbon extendere?

Ja trazio u kini nemaju vece od 35...ustvari kazu mogu da naprave ali nisu sigurni koliko je stabilno.

Koliko si platio?

Na zecini core clock igra ulogu najvecu koliko ja vidim za sad

Sapphire 280x dual-x modifikovao bios i na kraju vratio na staro na oko 95, rezultat bio izmedju 110-120. Svejedno je u principu. Previse je diff otisao. koji sol gore dole isto je, samo se dzaba napati.

Ja trazio u kini nemaju vece od 35...ustvari kazu mogu da naprave ali nisu sigurni koliko je stabilno.

Koliko si platio?

8e kom.

videcemo posle 20k bloka kako ce da stoje stvari sa zecinom. mada i zecica nije losa samo da je ubace na menjacnice i neki bolji pool

Poslednja izmena:
8e komad?
Za te pare imate i USB extendere. ebay.

***-a kad si pocetnik onda neznas nista :D

ovde kod nas nema ispod 10e kom usb. koliko izlazi kad narucis sa ebay-a?

Nema to veze sa pocetnikom. Ja koristim ribone tri godine sve radi ok...usb su bolji verovatno ali nemam potrebu da menjam ribone za sada.

ima usb i za manje od 10 evra samo trebas da potrazis malo po oglasima

ima usb i za manje od 10 evra samo trebas da potrazis malo po oglasima

NIkad nisam koristio te USBove ..samo one obicne..dal bi npr onda mogao ti USB da povezem sa laptopom na usb 3.0 i majnujem ..jel moze samo jedna grafika na 1 usb ili moze preko usb razdelnika vise

OK sad kapiram ..ja reko ide preko USBa a ovo ne vidim razliku u odnosu na obicne

Puno puta sam cuo to pitanje - da li moze usb extender na usb port. Velika kineska zabluda je to sto su ga kinezi tako nazvali, a ustvari oni koriste usb 3.0 kabl zato sto ima 9 zica i to nema ama bas nikakve veze sa usb-om. Zivot bi nam mnogo bio laksi da ga nisu tako nazvali...

USB provodi samo i isključivo signal a napajanje ide posebno ;)

a bio bi jos laksi da ovi sto ne znaju sta je usb extender prvo pogledaju na guglu, pa tek onda postavljaju pitanja vezana za njega.

a bio bi jos laksi da ovi sto ne znaju sta je usb extender prvo pogledaju na guglu, pa tek onda postavljaju pitanja vezana za njega.
Realno nije tako, niko se nije rodio naučen, kada sam prvi put cuo to mi je palo napamet, i probao sam da izguglam, naravno kada uneses usb extender u google, dobijes obican usb produzetak sa muskim i zenskim krajem..

Samo sto mi je to bilo cudno i nastavio da guglam, kad sam došao do pojma rizer, nasao sam sta je to ustvari. :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nema potrebe onda ni forum da postoji..sve sto ima ovde ima na google vec,ne vidim potrebu ni da ljudi pricaju medju sobom uzivo kad o svemu mogu i preko messangera od kuce a tek ljudi sto putuju i trose pare su budale kad sve mogu da vide na google na street view od kuce

Ne treba preterivati.. :)
Recimo da hocu da zidam nesto, prvo moram da znam sta je cigla, a tek posle mogu da razmisljam o zidanju i malteru itd.. :)
Nemojte se ljutiti, ali po ovoj logici bi mogli u ovoj temi da pricamo i o tome kako da ubacim ram memoriju u racunar..

USB extender omogućava potpuno bezbjednu upotrebu 2 napajanja na jednom RIG-u i po meni je to jedna od najznačajnijih prednosti. Tu je o dužina i fleksibilnost USB kabla.
Ako Rig radi kako treba realno nema nikakve potrebe prelaska na USB.
Ako bi sastavljao od nule USB je najrazumnija opcija.

Again :type:

***. Kako je krenuo biće kao F1

Vrh Dno