Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

A nisam skapirao ovo sa procesorima, znaci jaci cpu i vise baca?

Gde sad kopate koji pool, meni na flypool baci neki put share rejected :(

Gde sad kopate koji pool, meni na flypool baci neki put share rejected :(
5i put od mene i jos po nekoliko puta od par starih kolega.

coinmine.pl za bilo koji tres koji se pojavi a da ga isti ubaci.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

zcash nicehash od pocetka radi valjano bar kod mene...

Ja konačno uspeo da poteram rigove na Clay's 4.0 i rade kao doxa sa 65+-3 nečega po kartici... a -i mi je 1 jer imam Celerone...
Coinmine radi perfektno!

Koliko čega? Nisam ih do sada ni terao pa ni neznam. Do noćas sam samo mogao 1.1 miner da teram...

Sent from my 6045K using Tapatalk

Mislio sam na to koliko ti dodaju na hashrate celeroni pored grafika. Ja sam sinoć uključio clay 4.0 i evo do sada bez problema mi rade i 4 komada rx 470 od 8 gb mi prave po rigu nesto vise od 270 h, a nisam uopšte celerone ukljucio u skritpi sa tim -i, pa te zbog toga pitam. Uzdravlje

Aha. Ček da vidim. Na jednom rigu je uključen i na drugom nije. Javljam za par min.

Sent from my 6045K using Tapatalk

Ne idem ni ja ali ne mogu se uključiti na TeamViewer?!
Coinmine DashBoard i Workers list mi govori da su workeri valjano aktivni...
Sada da ti napišem po sećanju da mi je razlika minorna u Hešrejtu kada je Celeron u pitanju ali mi je zauzeće GPUa na rigu gde je -i 1 konstantno 100% ali je voltaža GPUa niža... Na drugom rigu gde nisam stavio -i, zauzeće GPUa je takođe 100% ali je voltaža GPUa niža a samim time i temperatura tog drugog riga.
Što se Celerona tiče, ne vredi se mučiti sa -i ali ov o je parametar koji, takođe, direktno utiče i na GPU!!!

Čim pristupim rigovima, javljam detaljno.

P.S. Pristupio!

1. Rig na kom je -i 1 ima 326H/s a rig bez -i ima 338H/s :D ali ostaje ovo za opterećenje i temperature!

Poslednja izmena:
A nisam skapirao ovo sa procesorima, znaci jaci cpu i vise baca?

Iz mogu iskustva na 470tkama da..ako stavim ista podesavanja na 2 razlicita kompa sa skroz istim karticama ,drajverima i podesavanjima na amd quad coru mi baca rx 470 72 sola i intensiti 2 dok na dual coreu mi daje samo 60 sola na isto intesiti 2 dok cpy skoro ide do 100%..ako stavim intensiti 0 onda mi dual coru skoci na 65 ..i to mu je maksimum

Hvala ti na informaciji, neću ja ipak ništa čačkati, opet, to su samo obični duali, ajde da je barem i3 ili i5 pa da se i oseti nešto :) Hvala u svakom slučaju. Poz

Mislim da brkate stvari, i je vezano za opterecenje GPU Clay nigde nije reko da koristi CPU za kopanje, e sad sto je na 2 cpu 100% optereceno to je do minera i optimizacije verujem da ce to padati kako bude optimizovao miner ili je to uslov pod kojim radi oavaj algoritam

Samo da nabacim temu za razmišljanje...jeste li gledali broj bačenih šerova (na osnovu kojih se i isplaćuje zarada sa pool-a) sa različitim parametrom za -i...?

Rezultati:

750ti: sa 13 sola na 24 sola
970: sa 22 sola na 54 sola

Ali gorak ukus u ustima - kasno Marko na Kosovo stize...

5i put od mene i jos po nekoliko puta od par starih kolega.

coinmine.pl za bilo koji tres koji se pojavi a da ga isti ubaci.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Tebrane vidis da mi izbacuje rejected zato i pitam jer imam neki problem, ne bih pitao da mi sve funcionise kako treba

Samo da nabacim temu za razmišljanje...jeste li gledali broj bačenih šerova (na osnovu kojih se i isplaćuje zarada sa pool-a) sa različitim parametrom za -i...?

Jesam, do juce na flypool mi bacao 600-700 shera na sat a sada 300-350 shera na sat. Ali to je zato sto pool mi je povecao diff level od 500 na 1000. U odnos na isplati mi je isto oko 0.0006 Zec od svaki blok

Dal je realno da 280x baca 90 auu :) moja rx 470 max sto sam video je 70 :) neverica :)

Meni dve 7950 bacaju do 80 svaka...

Vrh Dno