Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Prilicno veca potrosnja..na rigu gde imam merac cak 150 wati vise (verovatno i zbog cpua) ..ne znam dal vredi tog povecanja hasha

Nemogu mineri da se ukonektuju u nicehash ni na zec i na eth sta li sam sjb

Poslednja izmena:
Nisi ništa.
Neće ni kod mene ali zato Suprnova radi bez problema...

Jbm ti nicehash, znaci do njih je, ja se ubi da pokrenem rigove

Pitanjce za sve:

OxbjCv1.png

Ko može da mi pojasni voltažu na ovoj slici?!?!
Razumem da je 800mV=0.8V ali, posle, ovo dole ne razumem pa sam i zakvadratio crveno! Šta je npr. 65282 (prva vrednost u crvenom kvadratu)? Koliko je to mV/V ili čega već?

Hvala unapred na sugestijama.

Ta vrednost označava dinamičko podešavanje voltaže od strane biosa a u zavisnosti od asic-a kartice, otprilike bi to bilo objašnjenje. Tako da ne odgovara nikakvom "mV". Ako nemaš dual bios na krtici, ne bih ja to dirao, već iz WattTool-a

Meni se povecala potrosnja sa 555w na 595w, imam samo jedan reject za celu noc, i ni jedan restart, a procesor g1840 je poceo da radi sa 30% na 85%.

Pitanjce:

Hoću da otvorim/poručim Wirex Debit Card pa me interesuje da li ja sa njom mogu normalno da plaćam ovde kod nas u prodavnici (radnjama ili da podižem na bankomatu novasc) ili ne mogu kao i koju verziju kartice da poručim $ i verziju???

tnx

Pitanjce:

Hoću da otvorim/poručim Wirex Debit Card pa me interesuje da li ja sa njom mogu normalno da plaćam ovde kod nas u prodavnici (radnjama ili da podižem na bankomatu novasc) ili ne mogu kao i koju verziju kartice da poručim $ i verziju???

tnx

Ja koristim Xapo karticu vezana za Xapo wallet. Poruci verziju u eurima. Vidim da su provizije iste kao sa Wirex karticu. U start placas 18 eura i tu ti je uklucena taksa za prvu godinu i dostava. Koristim je svugde i na ATM i POS i online.

Pitanjce:

tnx

možeš i sa wirexom sve da plaćaš i u radnjama i da podižeš novac sa bankomata, imaju mobile app, možeš lako da prebacuješ iz btc-a na karticu, its convenient. ok je plaćati u radnjama jer provizija nije velika.. međutim
ako dižeš novac sa bankomata u srbiji (tj gde god nije eur), plaćaćeš dodatnu proviziju, ali ako nekada svratiš do neke zemlje gde je valuta EUR, možeš da podigneš eur sa bankomata uz fiksnu proiziju od 2.75eur i to je to (znači 1500eur da podigneš platićeš 1502.75eur).. ako bi to radio kod nas to će te koštati 2.75+45eur + ako ti trebaju euri još da ih prebaciš u eure

Jel kopa neko uopsta na Nicehash

Ma ja sam noćas izčačkao zečicu. Jooooj. Njam :d

Sent from my 6045Y using Tapatalk

Naviko sam se na Nicehash al posto neradi na koji da se prebacim

Meni radi nicecash..daje 2$ manje nego po calcu ali sta da se radi..ni drugi nisu bolji koje sam probao

@dzoniking na kom nicehash kopas

Ma nece ni jedan da mi radi, ne moze da se konektuje uopste, krene i nonstop vrti reset popizdeo sam
Job timeout, disconect , retray 20 sec

Poslednja izmena:
Strmoglavila se cena...

Sent from my 6045Y using Tapatalk

Ma mene zeza nemam ni to

Ma ljudi do juce u 10 sve radilo normalno i odjedanput prc, kopam ovako mesecima, da nekazem godinama

Nazad
Vrh Dno