biće tu negde sa ethom vrednost ali je potrošnja struje mnogo manja kao i efikasnost starijih grafika koje su kopale jako malo na eth a ZECa rade sasvim solidno ,trenutno je još uvek slow start znači svaki blok daje 2.85 ili tako nešto, od bloka 20000 kreće 12,5 zeca po bloku tj 10 jer tih 2,5 ide osnivačima ....NIje bas da je uvek ETH tu..prelazi on u POS coin sledece godine ..bar su tako najavili..ako ovaj zec propadne nije bas veselo
Znaci bar jos tri nedelje sa ovim block rewardom...doste vremena da se odigra sve i svja.....
Usput....da li ima neko preporuku za kvalitetno kuglanje ...imam dve R9 280X ....jedna blokira u toku instalacije drivera...a druga posle 5-6 min kopanja da je horizontalne linije....
Instaliraj svez windows drajvere claymore i siguran sam da neces imati problema ako opet imas problema znaci graficke su ti neispravne....
Instaliraj svez windows drajvere claymore i siguran sam da neces imati problema ako opet imas problema znaci graficke su ti neispravne....
Zamolio bih newcomere da se uzdrze od ovakvih komentara......meni treba neko ozbiljan da prekugla ove dve grafike....ako uspe ...uspe...extra...
u petak sam naručio rx480, a već mi je muka kada gledam ZEC da je $380 i da je pao samo od juče 28%, a tek treba da stigne u utorak.. kopaću za semenke
Alo ljudi clay ne radi na nicehash jos od 10 ja nisam obracao paznju jer sam seckao dunje ali evo sad ne radi ni pod razno
i na AMD-u jede procesor, ja imam Athlone X2 340 na rigovima i isto su oko 80% i jeste nesto veci hash, mozda do 5% barem kod mene.
Pustio sam Clay-a i na desktop masini gde imam X4 870K i jednu 270x i procesor ne prelazi 7-8% sa svim drugim procesima uporedo sa kopanjem
+17950 950/1250 44-46
280x 950/1250 45-49
270x 950/1400 34-37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari