Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

u petak sam naručio rx480, a već mi je muka kada gledam ZEC da je $380 i da je pao samo od juče 28%, a tek treba da stigne u utorak.. kopaću za semenke

Ne na rucuje se karta kad se vec pojavi neki coin, nego unapred... Pojavice se opet nesto i iskoristices sledeci put. I meni stoji 470 u kutiji evo pored, ali sta cu sad ni ne vredi da zurim i sklapam, cekam sutra i rig da namontiram itd, prosao voz vec sto se tice zec-a. Ali cekamo sledece. ETH je uvek tu, stabilan, a ovo sa zecom je muka bila i jos uvek sa 1.1 Clayom blokira mi se sistem iako sam ucinio sve kao sto je neogeo rekao, ali eto... Katastrofa, bolje mi je bilo sa genoilom i clayom 1.0, ovo danas ne moze da mi radi 2 sata normalno, ne znam sa se desava

NIje bas da je uvek ETH tu..prelazi on u POS coin sledece godine ..bar su tako najavili..ako ovaj zec propadne nije bas veselo

NIje bas da je uvek ETH tu..prelazi on u POS coin sledece godine ..bar su tako najavili..ako ovaj zec propadne nije bas veselo
biće tu negde sa ethom vrednost ali je potrošnja struje mnogo manja kao i efikasnost starijih grafika koje su kopale jako malo na eth a ZECa rade sasvim solidno ,trenutno je još uvek slow start znači svaki blok daje 2.85 ili tako nešto, od bloka 20000 kreće 12,5 zeca po bloku tj 10 jer tih 2,5 ide osnivačima ....

A sta vredi to sto ce da daje vise po bloku kasnije kad ce diff do ode do neba?

Znaci bar jos tri nedelje sa ovim block rewardom...doste vremena da se odigra sve i svja.....
Usput....da li ima neko preporuku za kvalitetno kuglanje ...imam dve R9 280X ....jedna blokira u toku instalacije drivera...a druga posle 5-6 min kopanja da je horizontalne linije....

E ***. Polako bre. Šta i da bude ista cena? Potrošnja ZECa je manja i automatski cena više nije ista već je na ZEC strani (onako laički).

Sent from my 6045Y using Tapatalk

Znaci bar jos tri nedelje sa ovim block rewardom...doste vremena da se odigra sve i svja.....
Usput....da li ima neko preporuku za kvalitetno kuglanje ...imam dve R9 280X ....jedna blokira u toku instalacije drivera...a druga posle 5-6 min kopanja da je horizontalne linije....

Instaliraj svez windows drajvere claymore i siguran sam da neces imati problema ako opet imas problema znaci graficke su ti neispravne....

Instaliraj svez windows drajvere claymore i siguran sam da neces imati problema ako opet imas problema znaci graficke su ti neispravne....

Zamolio bih newcomere da se uzdrze od ovakvih komentara......meni treba neko ozbiljan da prekugla ove dve grafike....ako uspe ...uspe...extra...

Alo ljudi clay ne radi na nicehash jos od 10 ja nisam obracao paznju jer sam seckao dunje ali evo sad ne radi ni pod razno

u petak sam naručio rx480, a već mi je muka kada gledam ZEC da je $380 i da je pao samo od juče 28%, a tek treba da stigne u utorak.. kopaću za semenke

svaki koin kad treba da izadje , developeri prave taj hype da mu precene vrednost i navataju sto vise ljudi da investira u njega , onda mu opadne vrednost dosta pa posle krene da raste i prava vrednost je posle 3-4 meseca koju dostigne.

P.S: Ono sto sam vam pricao se ispostavilo tacnim. Ovog trenutka je identicna zarada majninga zcash vs ethereum.

Potpuno ista.

Inace od kako se pojavio zcash tezina kopanja Ethereuma je pala za duplo . Bila 104 TH sad je 53 TH

https://etherscan.io/charts/difficulty

Poslednja izmena:
Alo ljudi clay ne radi na nicehash jos od 10 ja nisam obracao paznju jer sam seckao dunje ali evo sad ne radi ni pod razno

Pređi na USA, EU opasno štuca. Mada, ima nekih problema sa clayom i njegovim dev fee-em na obe varijante

Poslednja izmena:
@abacus Poslao sam ti PM,pozovi lika meni je radio prekuglavanje na laptopovima.

Claymore's ZCash AMD GPU Miner.
=========================

Latest version v2.0:

- improved speed by 5-15% (depends on card model).

Da vidimo dali je tako...

Nama sa starim kartama Clay radi odlično na flypoolu
2016-11-06_221842.png

a videćemo i kako ovaj 2.0 fercera
edit:
2.0 mnogo osciluje i cpu (e8500) 85-90% zauzeće
2016-11-06_223637.png

pretekoše me kolege :)

Poslednja izmena:
Samo sto ubija cpu G1820 na 80% radi

i na AMD-u jede procesor, ja imam Athlone X2 340 na rigovima i isto su oko 80% i jeste nesto veci hash, mozda do 5% barem kod mene.
Pustio sam Clay-a i na desktop masini gde imam X4 870K i jednu 270x i procesor ne prelazi 7-8% sa svim drugim procesima uporedo sa kopanjem

zale se ljudi na devfee problem kao na 1.0 verziji pa obratite paznju. U mene je proslo prvi put bez problema vidicemo.
Mada mislim da ce ubzo mozda vec sutra nova verzija minera jer ovaj opterecuje puno cpu.

i na AMD-u jede procesor, ja imam Athlone X2 340 na rigovima i isto su oko 80% i jeste nesto veci hash, mozda do 5% barem kod mene.
Pustio sam Clay-a i na desktop masini gde imam X4 870K i jednu 270x i procesor ne prelazi 7-8% sa svim drugim procesima uporedo sa kopanjem

Verovatno zato što imaš jednu kartu.

jeste ali je i mnogo jaci procesor, sigurno ga 4 karte ne bi nagurale na 80%.
ja se vratio na 1.1

Claymore 2.0
- RX 480 8Gb 52 H/s
- R9 390 8Gb stock bios 55 H/s

Polako Clay napreduje :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

meni RX 480 izvlace oko 52 tako da zaista izvlaci vise.

R9 390 izvlace oko 55

Nazad
Vrh Dno