Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

ma ljudi trosi ko opaljac takav je algoritam ne treba se brinut za potrosnju...mod biosa na 470 i 480 vadi malo stvar, a starije kartice objasnile da nisu za bacanje.

R9 390/X ostale najjaci rudari 50H/s+

Bolje bi bilo da nije izasao ovaj miner ali sta je tu je sljedi pad cjene rast difa i isplativost koja ce se primicati eth-u. To je realnost!

mslis da ce jos padati cena? da prodajem ja ovo sto imam dok jos vredi nesto?
bolje sto je izasao zec da nije diff na eth bi sad bio 150 a isplativost 0...

2x7950 + 1x7970 2x7950 + 1x7970.JPG

290 trix 290 trix.JPG

480nitro 4gb slabo oko 40+, slabo naravno zato stho tolko daju 7950 i 7970.

Poslednja izmena:
480nitro 4GB -45H/s modovana Elpida

4x480=180+H/s isti hash daju i 280x kartice.

nije jos optimizovan clay msm da ce biti oko 60-70 za rx 470 sad 7950 daje 42 :)

7950 sapphire 3gb meni daje 39 na 925/1250 clock kako vama daju 42?

7950 sapphire 3gb meni daje 39 na 925/1250 clock kako vama daju 42?

ovako :
1260/1500
power limit +10--

Ja neznam kako 480 4gb elpida editovan bios daje 45.

kad izadje bolji miner clay je rekao da ce 390 kopati 100sols-a kad bude optimizovao.. :)

Jel relevantan sajt whattomine.com? Nekako uvek tamo na prvom mestu nicehash a tek drugo zcash direktno. Jel to istina? Najviše se dobija kopanjem tamo? Pitam jer mi je jako jednostavno da to pokrenem u win i sve se samo podesi.

Kao sto smo i znali bolje da nije izasao clay, dosta mu je bilo onih 2.5% fee vreme ja da ga raskacim

Pa nisam toliko gledao, ali vidim ja koliko bacaju karte a isplata manja

Nemam nista protiv da se coveku plati, i treba, ali namoj da nas krades

Kao sto se i moglo pretpostaviti sa izlaskom Kleya, mnogi su se nakacili, diff strmoglavo raste, a cena pada, vrlo zanimljivo...Ovde se krse svi zakoni ekonomije, pa ti sad budi pametan sta raditi... Pravilo je da pravila nema, nego kako gigantima dune u kom momentu da pokrenu pamp/damp seme. :) Ako se ovako nastavi, ode mast u propast.

Poslednja izmena:
Da li neko zna u cemu je problem, danima od kad rudarim zeca posle nekoliko sati primetim nemam masinu na teamview-eru.

Kazu mi kuci da karte rade, i sve radi, ali ja ne vidim na TV-u. Posle resetuju masinu i nemam pojma sta se desilo, pa pokrenem ponovo i onda opet posle par sati isto...

Da napomenem ovo je samo od kada rudarim zeca, na eth-u nije bilo ovakvih problema a koristim ista AB podesavanja.

Karte su R9 380...

Isto je i sa genoilom i sa claymore.

Uskoro ce zeka i ethereum da se izjednace :) pa ce onda svi lepo na ethereum da trce nazad.. onda ce biti manje prodavaca cena opet skace, diff pada, onda opet trce nazad na zeku i tako u krug ...tako mi se sve cini da ce biti :)

Poslednja izmena:
Da li neko zna u cemu je problem, danima od kad rudarim zeca posle nekoliko sati primetim nemam masinu na teamview-eru.

Kazu mi kuci da karte rade, i sve radi, ali ja ne vidim na TV-u. Posle resetuju masinu i nemam pojma sta se desilo, pa pokrenem ponovo i onda opet posle par sati isto...

Da napomenem ovo je samo od kada rudarim zeca, na eth-u nije bilo ovakvih problema a koristim ista AB podesavanja.

Karte su R9 380...

Spusti memoriju za 50Mhz i bice OK, recimo sa 2000 na 1950 (480ke) ili sa 1800 na 1750 (470ke)

Karte su R9 380...

Tako je i kod mene. Identično. Probaj Claymore!

Sent from my 6045Y using Tapatalk

Jel svi sto klokujete imate modovane biose za 470 i 480..ja sta god da uradim u watmenu hash mi padne ..bez obzira dal digo memoriju spustio frekvenciju ,dal undervoltovo ..sta god pipnem hash mi padne jedno 10% i tako ostane..cim idem na reset settings vrati se u normalu

Jel svi sto klokujete imate modovane biose za 470 i 480..ja sta god da uradim u watmenu hash mi padne ..bez obzira dal digo memoriju spustio frekvenciju ,dal undervoltovo ..sta god pipnem hash mi padne jedno 10% i tako ostane..cim idem na reset settings vrati se u normalu

msi rx 480 8gb modovan bios-45-50(prosek 47) 1150-2130
xfx rx 470 4gb modovan bios-42-45(prosek 43) 1120-1850

nista nepada

Nazad
Vrh Dno