Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Dajte bat ljudi ja ovo ne znam kako da podeim :p

Ama za koje trazis bat, napisi za koj miner????
O Boze...

Za genoil 0.4.1, treba mi primer da bih po tome ja podesio svoju adresu i ostalo... Sta cu kad ne znam, rudarim tek 4,5 dana, nov sam u ovom svetu xD

genoil.exe -c equihash.eu.nicehash.com:3357 -u 17HpdQXgRLHZbAM6nk1wDFbPqxU8wjvPaK -p 0 -g 0 1 2 3 4 5
pause

I nemo si vise naporan tolko, sve su ti ljudi napisali jedno 100X u predhodnim stranama il ce da bude :smackbum:

Kako da povucem min payout sa coinforall od 0.01 na Poloniex? Sada imam 0.0104... A treba da ocistim payout da bih probao nesto?
Tnx

Sent from my 6045K using Tapatalk

genoil.exe -c equihash.eu.nicehash.com:3357 -u 17HpdQXgRLHZbAM6nk1wDFbPqxU8wjvPaK -p 0 -g 0 1 2 3 4 5
pause

I nemo si vise naporan tolko, sve su ti ljudi napisali jedno 100X u predhodnim stranama il ce da bude :smackbum:

A sta cu kad ne znam xD nece probao tvoja podesavanja cisto da vidim dal ce krenuti i kaze mi press any key :( neki error glgetdeviceid

Kako da povucem min payout sa coinforall od 0.01 na Poloniex? Sada imam 0.0104... A treba da ocistim payout da bih probao nesto?
Tnx

samo ce da predje u requested, barem je tako meni bilo, i onda malo cekas i pool isplati

Oket. Znaciii, automatika...

A vama sto radi genoil jel koristite win 10 ili win7?

To je kod mene na Win 10, ono sto pise 0 1 2 3 4 5 su kartice ti znaci stavis npr za 3 kartice 0 1 2, za dve 0 1

meni genioil na tahiti ne radi, pokazuje 0 sol, radi ali ne kopa :)

Nema leba bez motike. Reci mu to! :)

Sala mala. Bez ljutnje.

Stavio 0 jer imam jednu i opet ista greska

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    60.8 KB · Pregleda: 76
coinforall ipak isplacuje ( kopano sa jednim na zcashgpuclient_silentarmy ukupno 148sol 24h)
Capture11.PNG

Capture 12.PNG

ali sad je kasno zečevi su mršavi za paprikaš drugim rečima :wc:
trnutan cena je oko 720$ ili nesto vise od 1btc

Nece uvek ista greska, ne znam sta pogresno radim

Kakvo je sada stanje sa tim 0.4.1 minerom da li radi stabilno i koliko daje sola taxi011 na tvojim kartama?

Nije to lose :) meni je rx 480 davao 20 sol-a sa ubogim 0.2.2 zcash miner-om sad cu probati ovaj tvoj miner pa kacim rezultate :) hvala na brzom odgovoru :)

Evo probao sam tvoj miner daje sol-a kako mu se prohte evo slike http://prntscr.com/d0vqon nema nista izgleda dok ne izadje claymore za ovaj novcic.

Poslednja izmena:
Ne znam sta da kaze ali sad meni trenutno kopa isto ko i eth samo sto trosi 30-40% struje manje

ako se zadrzi na ovom nivou ok ako ne svim snagama na siacoin:D

Vrh Dno