Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

To je samo jedna grafika nesto brljavi zasto ko zna vidi dve umesto jedne

Pokrene se i zabode momentalno...
Posao odrađuje samo običan .EXE
Probam opet pa javim.

Inače je 5x rx470 8gb+win10prox64+amd16.10.3...

Negoo, mene više brine da li "coinsforall" isplauje iskopano or not?

Evo greške koju izbacuje silentarmy i tako u krug http://prntscr.com/d0oukd

Poslednja izmena:
Pokrene se i zabode momentalno...
Posao odrađuje samo običan .EXE
Probam opet pa javim.

Inače je 5x rx470 8gb+win10prox64+amd16.10.3...

Negoo, mene više brine da li "coinsforall" isplauje iskopano or not?

coinsforall trenutno proveravam sad sam na 0,0069 i nesto je stao javljam sutra..tj danas oko 12

Nije ,15.7.1

Oke.
Meni kopaju od juče oba riga i sada mi s..bo jedan tako da je ostao samo jedan da radi na udaljenoj lokaciji :D a nakopalo se slično kao i tebi...

Zna li neko šta je sa ovijem silentarmy-jom. Zašto zabada?

Oke.
Meni kopaju od juče oba riga i sada mi s..bo jedan tako da je ostao samo jedan da radi na udaljenoj lokaciji :D a nakopalo se slično kao i tebi...

Zna li neko šta je sa ovijem silentarmy-jom. Zašto zabada?

evo bas sada pricam sa gacom o tome pogledaj ispocetka 15 stranu ovog bloga

I meni je tako... samo što ja imam 2 riga/workera (10 karti).
Još da uplate kada dođe na 0.01 :)

dok mi stignemo zec ce uteci :crash: evo dok smo mi ovo pisali pao je na 1570$ ili ti 2.2 btc sto znaci trnutno zec skoro kao eth za kopanje jedino sto trosi manje stuje

neverujem a dok sam pisao ovu poruku ode na 1400$ .... 2 btc:wall:

Poslednja izmena:
pa to je to ..polovi cekaju da totalno padno isplativost da isplate nesto ..ja sam vec 3 kruga ispunio na coinsfarall ali coine nisam dobio jjos nijedan ..jedino sto sam dobio je btcove sa nicehasha sto sam kopao procesorima direktno btc preko zeca..da sam bio pametniji pa kopao i grafikama isto stiglo bi mi 10 puta vise ..ovako grafike kopale realno ni u sta

Svela se vrednost kao ETH (tu je negde) ali 30-40% manja potrošnja struje i manje zagrevanje kartica i ...
Malo li je na ovu skupoću :)

evo kalkulacija za moje 8gpu r9290

Capture8.PNG

minus 4% pool fee

LOPOVI

Poslednja izmena:
Pa ok je to.
Do pre mesec dana i ETH je bio tu negde ali sa dosta većom potrošnjom...

Odakle si uradio kalkulaciju?

Ma meni nikako nije jasno sto nece da radi ni jedan genoil kod mene u rigovima, odmah krasuje osim kod mene u desku, jedina razlika je sto u desku imam 1 gpu a u rigovima X6...

Genoil ni kod mene ne radi. Odmah krešuje kao i silentarmy...
Kod drugara genoil radi, ali neće sa više od 3 kartice. Gre mli niiii :)

Genoil ni kod mene ne radi. Odmah krešuje kao i silentarmy...
Kod drugara genoil radi, ali neće sa više od 3 kartice. Gre mli niiii :)

izgleda da silentarmy radi kod mene stigao sam do 0.008 od 4 do 6 -----0.002 nije lose jedino sto je zec pao jos sada je 1200$ ili 1,5btc

cim legne uplata stavljam ovde sve sto imam za kopiranje ako bude uopste sta vredelo

Za silenarmy sam pokušao kroz Compatibility opciju pa win7 compatibility mode ali i tako krešuje... Neće nikako.

Ekstra @taxi011 !

Poslednja izmena:
Silentarmy ne radi na win 10 iz ne znam kog razloga a genoil valjda ne radi na procesorima bez avx (celeron).

Ma bravo za genoil pa ono vecina rigova pravljena sa celeronima...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

kopajte sa obicnom (ne silentarmy) verzijom bilo kog majnera, dok ne izadje claymore-ov majner, koji ce raditi normalno.
Dzaba se cimate sa verzijama drajvera, vec je sve napisano, radi na win7 x64, ne radi na win 8 i 10. Dzaba se mucite i smarate sa istim porukama.

Ok.
Eto. Lepo si objasnio 1nom recenicom.

Tnx

Sent from my 6045K using Tapatalk

Dokle ce mu padati vrednost vise... Mada prvi dan je skroz ok bilo, da je onako ostalo bilo bi lepo :) ))

Nazad
Vrh Dno