Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

GPU 44C, to cepa samo tako po memoriji....

edit:
Lol pa kopa mi i CPU zajedno sa kartom (75% usage), sad vidim, cela masina trosi iz zida 215W i 39,5 sols/s kad ne diram nista, tj. kad ne cackam facebook, forum ili youtube :)

Poslednja izmena:
GPU 44C, to cepa samo tako po memoriji....

edit:
Lol pa kopa mi i CPU zajedno sa kartom (75% usage), sad vidim, cela masina trosi iz zida 215W i 39,5 sols/s kad ne diram nista, tj. kad ne cackam facebook, forum ili youtube :)

ako ti je -t 0 onda kopa samo grafulja

ti si M... noobeee stari

Ja pustio na lenovo yogi na bateriju da majnuje cpu i daje 12 sola a potrosnja pise 20 wati sa sve ekranom :D A ovamo na rigu potrosnja 550 wati sa 4 najnovije amd kartice a daje ukupno 50 sola ..sad cu popalim i ostale laptopove

Evo mojih rezultata sa Nicehasom:

6*750ti (1400/3000) - 64 sol
3*970 (1450/4000) - 67 sol
4*470 (1150/1950) - 67 sol

750ti je kopala neoscrypt/cryptonight, a 970 i 470 ether. Za te algoritme sam optimizovao mem i cpu. Veceras se igram sa podesavanjima memorije i procesora za Z

Pozdrav...

Probaj onda druze zcashclient 0.2.2 sa silentarmy, ako sa onim imas 100 sa ovim ces imati 200

kako da proverim na nicehash poolu minere sa zcash adresom?

Poslednja izmena:
meni na rigu sa 2 470ke i 370kom po gpuz radi samo 1 470ka ostale 2 bleje,najvise sto sam video je 17 i onda sam prekino da nesto drugo probam,mozda prorade?

Sorry, you can't view or download this file at this time.

Too many users have viewed or downloaded this file recently. Please try accessing the file again later. If the file you are trying to access is particularly large or is shared with many people, it may take up to 24 hours to be able to view or download the file. If you still can't access a file after 24 hours, contact your domain administrator.

nek neko okaci na neki claud ako je skinuo zcashclient 0.2.2 sa silentarmy pa nek podeli..

ajde okacicu vam ali mi za uzvrat na sajtu kliknite na google reklamu da zaradim 0.00000001 euro. jel moze?

Sorry, you can't view or download this file at this time.

Too many users have viewed or downloaded this file recently. Please try accessing the file again later. If the file you are trying to access is particularly large or is shared with many people, it may take up to 24 hours to be able to view or download the file. If you still can't access a file after 24 hours, contact your domain administrator.

Ajd uploaduj svoj negde ako nije problem
Tnx

nema tu bat, namestis u config.txt sto treba i pokrenes zcashgpuclient_silentarmy.exe

da li moze da se sa ovim zcashclient 0.2.2 vidi koliko se iskopalo?

pa nista extra ako imas amd stavis to, ako imas nvidiu stavis to.
E jedino sto sam skontao je ako imas slabije kartice (ja se igram sa 270, znaci slabije su), instances stavi na 1 jer ce ti zakucati masinu.
Ostalo ostavis kako je.

eni prijavljuje open cl error -4???????????????????????

Nazad
Vrh Dno