Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Ja sam za sada prezadovoljan nvidiama i nicehashom... Progledao sam posle kraha ethera

na cemu da napravim adresu kad ga nema na poloniex a ni na bittrex ga nevidim

Ovima nije jasno da wallet moraju da naprave na linuxu ILI da sacekaju da se pojavi zec u menjacnicama tipa poloniex i bittrex, pa ce tek onda moci da dobiju adresu za wallet.

bas tako, nema wallet za windows a i menjacnice jos ne dodeljuju adrese, dok se to ne sredi najbolja varijanta je ovo sto je toogood napisao. meni 4x270x daje 26sol a 4x380 daje oko 40 sol a potrosnja iz zida za 380-ke je 376W

to imas na suprnovi nemas na svim poolovima, imas preko kojih kopas direktno na svoj wallet

da ali trenutno ni pool-ovi ne rade(recimo suprnova) a ovo preko nicehash-a radi ali odma ide u btc. bice naravno bolje dok prorade pool-ovi ali ni ovo sada nije lose, da se ne dangubi :)

da ali trenutno ni pool-ovi ne rade(recimo suprnova) a ovo preko nicehash-a radi ali odma ide u btc. bice naravno bolje dok prorade pool-ovi ali ni ovo sada nije lose, da se ne dangubi :)

kopas sa ovim minerom btc, cim polo ili trex izbace wallet prebacujes se na njih i to je to

ok ..meni proradi ovo zadnje sa btc ali ukupno na sve grafe 480 dve 470 pise 29 sola ..to je valjada za sve ukupno

proradio i bez registracije ..ja bio stavio adresu u zagradu :D

Ali ovaj majner stvarno daje bedu ako uporedim sa ovim sto su ovde stavljali cifre ..ukupno mi daje kao sto drugima po jednoj grafici

Poslednja izmena:
ovo vazi samo za amd...za cuda nemam pojma mislim da treba da upises cuda negde, tako pise na suprnovi...

@dzoni

nemam pojma zasto ti ne radi, probaj da menjas -od, ako imas 1 kartu stavis 0, ako imas dve 0 1 itd.

Ma radi sad ali al je smesno daje ukupno a sve karte mi na 100% ..mada vidim potrosnja dosta nize ..30% u odnosu na ETH..karte su RX 480 i 470 znaci najnovije

@astronom
moguce je, meni 4x270x daju oko 24 a 4x380 daju oko 40, ti na ovoj slici imas puno rejected shares

3 380 nitro i 270x pc imas shark pored , sad cu da pustim na 480ice da vidim sta kaze

OK, krenulo, 38 sols/sec za GTX 970

Poslednja izmena:
Vrh Dno