Šta je novo?

Zbogom Detonatori

• Začetnik teme Začetnik teme Lukija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da ce George Lucas da nekoga tuzi :

May the ForceWare be with you :mrgreen: :mrgreen:

Je li neko isprobao ove drajvere na GF2 GTS ili Ti karticama ? Vredi li ih instalirati s obzirom na oprecna misljenja ovde iznesena ?

Instalirani drajveri, slika mnooogo lepsa ...
Brzina ... u Q3 npr. usporenje za neka 3fps, ali zato u VIETCONGU I MOHAA Breakt. ubrzanje poprilicno.
Dobri drajveri definitivno !!!

Posle sam probao i one lepse a sporije(XQ) i uopste nisam primetio nikakvo ubrzanje,ni ovako ni u testovima,a slika je stvarno bruka!(Jel malo zvucim kao one idiotske reklame o mrsavljenju? mrgreen )

Stabilnost ?

Je li se nekome desavalo da masina pod ovim drajverima puke, tj. resetuje se ? ctp;
Koliko su ovi driveri stabilni ?

Pa jeste meni jednom,ali mislim da je zato sto sam preterao sa cloclkom memorije,inace na default vrednostima za core/memory nikada

Uh nVidia je zabazala nacisto. Ne zna se casni krst sa drajverima. Ja sam instalirao neku betu 50 i nesto, i trenutno je "isprobavam". Jedino sto sam primetio da je slika malo bolja (ali samo za nijansu), a sto se brzine tice, e pa neko je lepo rekao da ne mogu drajveri da nadomeste hardwerske nedostatke (ili pak mogu ????)

Pa dobro ne mozes da izbegnes upgrade tako sto ces da stavis nove drajvere,ali stvarno dosta znaci kad stigne neka nova verzija(narocito Star Storm),a osim toga kad sam kupio FX i stavio one prve Detonatore koji su radjeni za FX pola igara nisam mogao da igram od bagova,a vec sledeca verzija je sve to resila.

ZoNi je napisao(la):
...
slabo se razumem u drajvere, pa me interesuje: kako je najlakse vratiti genericke XP drajvere?

Idi u Device manageru na Update Drivers..., pa Install from a list or specific location (Advanced), pa Don't Search. I will choose...

Ili jednostavno idi na Properties / Driver / Roll Back Driver, mada ja mislim da ti nije problem do drajvera nego do nečeg drugog.

telegram_sam je napisao(la):
Uh nVidia je zabazala nacisto. Ne zna se casni krst sa drajverima. Ja sam instalirao neku betu 50 i nesto, i trenutno je "isprobavam".

To pod uslovom da voliš da se igraš sa leaked beta (dakle, neoficijelnim) drajverima. Zvanične, proverene verzije se na zvaničnom sajtu objavljuju jednom u par meseci.

mikis je napisao(la):
Ili jednostavno idi na Properties / Driver / Roll Back Driver, mada ja mislim da ti nije problem do drajvera nego do nečeg drugog.
da... ovo sam uradio istog dana kad sam postavio pitanje, samo sam zaboravio da to odmah kazem... hvala u svakom slucaju...

inace, jeste bilo do drajvera - sa XPovim generickim drajverima sve ponovo radi super!

Nazad
Vrh Dno