Šta je novo?

Zbog cega secka?

• Začetnik teme Začetnik teme ale
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ale

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2010
Poena
645
Imam konfu iz profila,ali kad igram Carbon,na 1280x1204,i na manjim rezolucijama,igrica posle 5 minuta secka.Mislio sam da je grafika u pitanju,testirao sam je pomocu 3dmarka06,furmarka,msi kombustora,sve na najjacim podesavanjima,i sve ide lepo i nema problema,temperatura ne prelazi 50c.Nema nikakvih kockica,linija,znaci grafika je ispravna.Stavio sam i u power options na high,medjutim i dalje posle 5min igre pocinje da secka.Imam najnovije drajvere.Ima li neko ideju zbog cega se to desava,jer mi komp nije bas toliko slab za carbon?

Poslednja izmena:
Ranije je postojao neki takav problem sa MSI plocama i 8600gt serijom, koji se resavao updateom biosa ploce, pa probaj i ti isto.

Temperatura je ok,50c pri maksimalnom opterecenju,sve moguce testove sam uradio i nije bilo nikakvih problema.

da ne zafali memorije igri... vidi kako se lampica HDD-a ponasa kad krene seckanje..

Primetio sam da mi hard u poslednje vreme struze,i lampica cesto svetli crvenom bojom.Jel to mozda zbog hard diska?

Poslednja izmena:
Primetio sam da mi hard u poslednje vreme struze,i lampica cesto svetli crvenom bojom.Jel to mozda zbog hard diska?

sa na primer speedfan-om izcitaj SMART hard disk-a ako je ispravan ili je sistem izbagovan ili teras igre koje se dave na 2Gb rama

Sistem je ubacen pre mesec dana,a carbon trazi 512mb rama.

Evo ovako izgleda:

Prilozi

• Untitled [1280x768].webp
    Untitled [1280x768].webp
    173.4 KB · Pregleda: 89
Imam avasta koji se redovno apdejtuje i siguran sam da nemam virusa jer nemam drugih problema,veoma brzo radi,sistem star mesec dana...mozda win 7 ne voli starije igrice😀!

Vratio sam stare drajvere 260.99 i sada bolje radi,ali i dalje malo secka.

update-uj dx-eve, vc-eve, inf-ove i ostale -ove 🙂 ..i ugasi avast dok igras

Evo sada lepo radi,posto sam iskljucio antivirus.Jel postoji neki program pomocu kog mogu da gledam broj frejmova dok igram igricu?

Evo sada lepo radi,posto sam iskljucio antivirus.Jel postoji neki program pomocu kog mogu da gledam broj frejmova dok igram igricu?

postoji zove se Fraps skini to programce pokreni prvo njega pa igricu i u uglu ekrana ce ti pokazivati broj frejmova dok igras igricu

da, fraps..inace na toj konfi bi carbon trebao da ti leti..

Pa na starom le-1600 i 7300gs grafici sam lepo igrao,zato sam se i cudio da mi sada secka,ali je ocigledno nesto bilo do drajvera i avasta...hvala vam za program.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeee,ponovo mi secka.Igram na rezoluciji 1280x1024 i medium detaljima.Kada krenem da igram krece se oko 60 frejmova u sekundi,ali mi je posle pet minuta cas 30,cas 50 frejmova.Kada ulazim u krivinu pada na 30fps i tada bas pocne da secka,dok kad sam na pravoj stazi normalno ide.

a da niej do kopije igre ? probaj sa drugim lekom..

Spiderman web of shadows mi je zakucan na 25-30fps,samo je rezolucija maksimlna,ostalo nisam dirao.Ja sam se u jednom postu nasalio da mozda win 7 ne voli starije igrice,ali sad mi deluje kao da je tako jer sam black ops i hot pursuit igrao na 1280x960, i nije seckalo.

Nazad
Vrh Dno