Šta je novo?

Zavrzlama

• Začetnik teme Začetnik teme Vocko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vocko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
679
Misko batali to kada ne mozes da im pridjes 😀

Resio ja da tweakujem plocu, prvo vmem iliti DDR video da nema leba od toga (posto mi Samsung radi vise nego sto moze ploca), vcore ne diram za sada, jer nemam SLK800 i volim tisinu, pa reko da se bacim na druge modinge viomod.....Reko ajd da vidim da lemim ovog Realteka RTM560-266R (kolo koje regulise frekvencije PCI, AGP-a, DDR-a.....). Skinem ja brosuru sa net-a u PDF-formatu i tamo lepo pise da podrzava bus do 200 Mhz-a i da moze da fixira clock PCI-a i AGP-a!!!!!!!!

E sad imam sve moguce seme, cak i PLL kola, i divider multiplexer-a, kao i za sta je svaki pin na kolu, pa reko jel ima neko dobru ali stvarno dobru lemilicu, da probam da zakljucam PCI i AGP,

a da evo i slike

Nista se ti ne sekiraj, stizem ih polako, problem je sto na 200+ BIOS puca ko iz sale, pa dok ne skupim jos jedno 200€ necu da je dizem. Nego sta bi sa monitorom, oces li da ga prodajes ili da ja uzmem novog 152t?

Misko je napisao(la):
Nista se ti ne sekiraj, stizem ih polako, problem je sto na 200+ BIOS puca ko iz sale, pa dok ne skupim jos jedno 200€ necu da je dizem. Nego sta bi sa monitorom, oces li da ga prodajes ili da ja uzmem novog 152t?

Javicu ti veceras, nasao sam neku kombinaciju...

Misko je napisao(la):

Nemoj, uzmi nov 171P.

Aca je napisao(la):
Nemoj, uzmi nov 171P.
Ma nek ide sve u qurac, vidim da cu i ja vapochill, SLK, i ostale preko-potrebne 😀😀😀 stvari da nabavim.

Nazad
Vrh Dno