Moze, ima da se kupi onaj dodatak shto se ubode u usb i odatle vuche struju i kuva kafu :dMare je napisao(la):Ko zna... valjda ne moze da kuva kafu mada moze i to da se sredi...
delimir je napisao(la):Ova BenchClubbing soba je propast. Izbor za najbolji signature; izbor za najbolji avatar; za sta vam sluzi PC; koliko puta nedeljno menjate carape (ako menjate)...
Za sta moze da mi sluzi PC - sigurno ne da hladim pivo u njemu![]()
Ova soba služi da se članovi malo druže i izduvaju. Ona treba da ostane pod obavezno.delimir je napisao(la):Ova BenchClubbing soba je propast. Izbor za najbolji signature; izbor za najbolji avatar; za sta vam sluzi PC; koliko puta nedeljno menjate carape (ako menjate)...
OT: Dizajn sajta je ultra! A i slike su odlične!Iguana je napisao(la):da crtkam, pishem....u sustini nista sto ne bih mogao i tradicionalnim metodama ali je ovako jeftnije, jer slikarska tehnika kosta u p.m.
a dokazi zlochina se mogu naci na http://milosr.deviantart.com/
thunderchase je napisao(la):OT: Dizajn sajta je ultra! A i slike su odlične!
morbius je napisao(la):Ova soba služi da se članovi malo druže i izduvaju. Ona treba da ostane pod obavezno.
morbius je napisao(la):Ova soba služi da se članovi malo druže i izduvaju. Ona treba da ostane pod obavezno.
BeastMaster je napisao(la):Ma sve ovo zvuči samo kao malo drugačiji naziv za off-topic sobu koja je davno ukinuta![]()
pljes pljes :beat: :laugh:delimir je napisao(la):Ova BenchClubbing soba je propast. Izbor za najbolji signature; izbor za najbolji avatar; za sta vam sluzi PC; koliko puta nedeljno menjate carape (ako menjate)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari