Šta je novo?

zasto vam PC sluzi i sta radite na njemu

1. Za posao
2. Divx
3. Muziku
4. Internet (mada mi je to posao, ali ajde, neka druga strana bude zadovoljstvo)

toliko....

Mislim da bez ovog mog prvog dela (manje vise) svi odgovori ce izgledati ovako....

khmkhm, ***pointless*** :d

Od svega pomalo...za posao koristim Photoshop,Corel,Photo Impact...
za razonodu :p divx,igre,net....

Bolje pitanje je za sta ne sluzi?

Ko zna... valjda ne moze da kuva kafu mada moze i to da se sredi...

Ova BenchClubbing soba je propast. Izbor za najbolji signature; izbor za najbolji avatar; za sta vam sluzi PC; koliko puta nedeljno menjate carape (ako menjate)...

Za sta moze da mi sluzi PC - sigurno ne da hladim pivo u njemu :)

Poslednja izmena:
Mare je napisao(la):
Ko zna... valjda ne moze da kuva kafu mada moze i to da se sredi...
Moze, ima da se kupi onaj dodatak shto se ubode u usb i odatle vuche struju i kuva kafu :d

delimir je napisao(la):
Ova BenchClubbing soba je propast. Izbor za najbolji signature; izbor za najbolji avatar; za sta vam sluzi PC; koliko puta nedeljno menjate carape (ako menjate)...

Meni sluzi samo za punjenje baterija preko USB-a :banana:

da crtkam, pishem....u sustini nista sto ne bih mogao i tradicionalnim metodama ali je ovako jeftnije, jer slikarska tehnika kosta u p.m.

a dokazi zlochina se mogu naci na http://milosr.deviantart.com/

delimir je napisao(la):

Ova soba služi da se članovi malo druže i izduvaju. Ona treba da ostane pod obavezno.

pc mi sluzi za sve osim:

igrica....hmmm pa recimo samo za to mi ne sluzi. inace najvise furam delphi, php, html, javu i net naravno ponajvise. ima naravno tu jos raznih akcija u zavisnosti od vremenskih prilika (al sam lupiO)

Za audio produkciju, iako sam svestan da za te stvari ipak macinstosh rulz :)

thunderchase je napisao(la):
OT: Dizajn sajta je ultra! A i slike su odlične!

Ma nije to njegov sajt, ali slazem se da ima zanimljivih slika.

video editing i internet pre svega nego me nesto zeza procesor ili graficka nece lepo da radi rendering9pojavljuju se kockice kod tranzicija i titlova)

morbius je napisao(la):
Ova soba služi da se članovi malo druže i izduvaju. Ona treba da ostane pod obavezno.

Ma bas me briga neka ostane, ako nemate gde drugo da se opustate opustajte se ovde :)

Poslednja izmena:
morbius je napisao(la):

Da ali soba je zamisljena kao IT caskanje, pa se u neku ruku ovaj topik moze smatrati "opravdanim", ali 90% topika ovde je katastrofa.

Ma sve ovo zvuči samo kao malo drugačiji naziv za off-topic sobu koja je davno ukinuta :(

Ja trazio High-Tech sobu, a docekao ovo :D

Nego pitanje iz naslova je pocetnicko pitanje koje obicno roditelji postavljaju deci kad im kupuju ili koji mesec nakon im kupe komp.

Mada zacudili bi se koliko ljudi znam kojima kompjuter ne sluzi ni za sta i kojima je up-time manje od 3 sata nedeljno, ono stoji na stolu i skuplja prasinu... a net koriste 5 sati godisnje...

Jos su gori oni kojima je uptime 24/7 a na kompu ne rade nista :)

BeastMaster je napisao(la):
Ma sve ovo zvuči samo kao malo drugačiji naziv za off-topic sobu koja je davno ukinuta :(

Sretja da to nije tachno, pa zato nemojte previshe da se opushtate :)

prvo za datilografske usluge, posle servisiranje a sada pored ovog drugog i web design na engleskom, polako i sigurno. pored toga ga koristim za divx-e, mp3-e, net.. need for speed undergorund.

delimir je napisao(la):

pljes pljes :beat: :laugh:

Nazad
Vrh Dno