Dakle ima problema. Da bi blize saznao sta izaziva probleme, bitno je da iskljucis opciju automatskog restarta kada problem nastane. Za w2k ne znam ali u winXP je Control Panel > System > Advanced > Settings > Startup and Recovery > i dechekiras opciju automaticaly restart.
Nakon ovoga ces kada nastane problem biti obavesten (plavim ekranom), i bilo bi dobro da obratis paznju na to sto tamo pise (bar u prvom redu). Pokazace da je neki fajl izazvao gresku, i samo je pitanje kome taj fajl pripada (pa da onda znamo sta treba da resavamo).
S obzirom da opisujes da se desava dok serfujes, problem bi mogao da bude vezan za drajver od modema ili od graficke kartice. Mada dosta drugih stvari mogu da budu uzrok. Da se meni desava ovo, potrudio bih se da budem siguran da sam stavio i najnovije drajvere za plocu. (4in1?). A takodje bih dobro skenirao HD.
Sad vidim da kazes da je sve dobro funkcionisalo do skoro. Hm, mozda si instalirao nesto novo (staro)... stvarno moz` da bude svasta.
&srecno!
P.S. bar dok ne utvrdis sta je problem, iskljuci eventualno ukljucen screen saver, zvuke dodeljene za odredjene komande i slicnu sminku. Tesko da bi to bio uzrok, ali je umevalo da se desava.