Šta je novo?

Zasto nema slike

AmilDinsio

Slavan
Učlanjen(a)
23.05.2007
Poena
320
Imam graficku karticu Ati X800XT All in wonder i preko SCART kabla sam je povezao sa video recorderom.pustio sam VHS kasetu i nema slike.U cemu gresim? Kad startujem windows movie maker i pokrenem capture from video device dobijem prozor gde treba da se podese video input source sa ponudjenim opcijama S-video,Composite,TV Tuner.Za audio device mi nudi ovaj sa maticne Realtek AC 97 i ATi T200 AV Stream Audio capture sa graficke.I na kraju opcija Audio input source,

Imam graficku karticu Ati X800XT All in wonder i preko SCART kabla sam je povezao sa video recorderom.pustio sam VHS kasetu i nema slike.U cemu gresim? Kad startujem windows movie maker i pokrenem capture from video device dobijem prozor gde treba da se podese video input source sa ponudjenim opcijama S-video,Composite,TV Tuner.Za audio device mi nudi ovaj sa maticne Realtek AC 97 i ATi T200 AV Stream Audio capture sa graficke.I na kraju opcija Audio input source,

Koristi ATi-jev media center. A možda i nisi drajvere dobro instalirao. Moraš tačno određenim redom da instaliraš, inače ne valja. :wall:
Imaš ovde na benchu u threadu o ati all in wonder sve detaljno opisano...

Koristi ATi-jev media center. A možda i nisi drajvere dobro instalirao. Moraš tačno određenim redom da instaliraš, inače ne valja. :wall:
Imaš ovde na benchu u threadu o ati all in wonder sve detaljno opisano...

Znam sve to drajveri su OK.Koristim WinDVR3 za gledanje kablovske i snimanje sa TV,radi cak i daljinac uz plugin.Ne znam da li si me razumeo hocu da prebacim VHS snimak na hard sa video rekordera.Na X800XT imas SCART ulaz a na videu imam SCART izlaz i kad ih povezem sa kablom i pustim kasetu nema slike.:type:

Ne, Scart ti je samo IZLAZ. Za ubacivanje videa koristis onaj dodatni box koji si dobio ( sa kompozitnim, audio i s-vhs ulazima).

Ne, Scart ti je samo IZLAZ. Za ubacivanje videa koristis onaj dodatni box koji si dobio ( sa kompozitnim, audio i s-vhs ulazima).

Da li moze onaj kabl koji sa jedne strane ima SCART i on ide u video rekorder a sa druge strane ima 3 bananice ona za video zuta i 2 za audio crvena i bela.Pozz:wave:

Poslednja izmena:
Vrh Dno