Šta je novo?

Zasto ne radi Dual Channel

EBlackadder

Slavan
Učlanjen(a)
18.10.2007
Poena
320
Ubacio sam na moju plocu MSI nforce 560 7369 2 puta po 1gb ram memorije ddr2 800 PQI. CPU-Z kaze da oni ne rade u Dual Channel-u. Ubacio sam u prvi i treci slot kako su mi rekli.. Cak nemam ni poruku ni po bootovanju..

Sudeci po uputstvu trebao si da ubacis memoriju u prvi i drugi ili u treci i cetvrti slot da bi radila u dual channel-u

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    39.5 KB · Pregleda: 142
Da da, tnx man. pozdrav!

Slotovi su u vecini slucajeva obojeni tako da ubuduce mozes da znas gde da stavis module da bi radili u dual-channel modu

Jel si memorije kupio kao upakovano u par kao dual ili obvojeno. Pitam zato sto i ja hocu da uradim tako nesto. Da kupim dva odvojena modula ali potpuno ista a ne znam dali ce raditi kao dual.

Jel si memorije kupio kao upakovano u par kao dual ili obvojeno. Pitam zato sto i ja hocu da uradim tako nesto. Da kupim dva odvojena modula ali potpuno ista a ne znam dali ce raditi kao dual.

Trebalo bi da radi, ako bas hoces da budes 100% siguran gledaj da oba modula imaju iste cipove

ps Kod druga Kingston i Kingmax nisu hteli da rade u single! samo u dual channel, eto i ima i takvih slucajeva

Nazad
Vrh Dno