Ma kakvi juce i danas! Pogledaj kada sam otvorio temu. A desava se i dosta pre toga..... Zanima me uzrok, a to sto se svima desava i niko se ne buni ne znaci da ni ja ne treba da se zalim? Pozvacu sutra korisnicki servis......
Hajde da "dignem" ovu temu, makar samo iz ovog razloga koji je Minister naveo - "ako svi ćute, ne znači da moram i ja" (parafraziram)... Elem, i meni je malo čudno da se ljudi ne "bune" (ili im možda odlično radi YT), ali ja već godinama koristim mali, transparentni prozorčić BWMeter-a kojim pratim trenutni protok (bez ovoga verovatno ne bih ni mogao na net

) i jasno vidim da u svim varijantama, sa svih servisa i sajtova download ide normalno, osim sa YT gde je "baferovanje" prilično problematično. Počne da se vuće nekom smešnom brzinom, i čim kliknem refresh kreće maximalnom. U poslednje vreme automatski po startanju klipa, ja kliknem refresh, da bi krenuo da "puni" max brzinom. Ovo se dešava SAMO sa YT, sve ostalo funkcioniše max. brzinom. I još samo jedna napomena - ova vrsta problema mi se javljala pri SVAKOJ promeni brzine, tj. pri svakom povećanju brzine ADSL-a, (praktično sam uvek imao situaciju da mi po povećanju brzine YT radi sporije nego pre), ali bi se to posle nedelju-dve, do mesec dana stabilizovalo. Osim kod ovog poslednjeg povećenja, mislim da je bilo u januaru (min. brzina sa 1Mbs na 1.5Mbs) kada je YT jednostavno nastavio da radi očajno.
Provajder: Orion, paket 1.5Mbs, centrala Zaječar...
EDIT: Evo i dela jednog screenshota programa za praćenje protoka. Klip traje 46 sekundi i u varijanti 480p, u prvom pokušaju (CRVENO) ga je skidao oko 3 minuta (razmak između dve linije na x-osi tj. t-osi je 1 minut) dok je odmah zatim, nakon klika na refresh skinuo isti klip za nešto preko 30 sekundi (ZELENO), taman dovoljno da ne secka sa 1.5Mbs: