Šta je novo?

Zasto mi Red Alert 2 usporava?

Dule13

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
11.04.2006
Poena
409
Sta je razlog za gore navedeno,i da napomenem da se to desava kada je veci broj jedinica u fokusu.Ume bash da iritira.Jel mi nije dovoljno jaka mashina :d ? OS:Win XP pro sp1.

Isto bilo i kod mene na prethodnoj masini sa XP2000, 512RAM i Ti4400....uzasno usporenje kad se nakrcaju jedinice....al s'obzirom da je vidza 2D, ko zna do cega je...
Al je ipak najverovatnije do igre...mozda postoje patchevi ili neki update koji to resava.

Poslednja izmena:
Igra usporava i na mnogo brzim kompjuterima kad je gomila jedinica u fokusu.
Nije bas najbolje optimizovana.

***, stara je igra.Mnogo stvari bi trebalo menjati u samom engineu da bi radila besprekorno na danasnjem hardveru.I meni je bilo dosta neobicno to sto usporava, ali ***. igra je suvise dobra da bi joj se gledalo u zube ;)

Ај кад већ постоји тема за ред алерт, да питам, да ли је неко успео да га потера преко хамачија?

Nuclear Ja sam igrao Red Alert 2 preko hamacija
ne vidim sto ne bi moglo

Red alert je igra koja ne koristi 3D akceleraciju. Sva grafika se renda softverski. I na najjacim mogucim masinama ce biti gadnog usporenja.

Igra radi preko hamachija ali se mora instalirati IPX protokol. Jer momci iz westwood-a tada josh uvek nisu znali za TCP/IP. :D

Pa jeste to je 1 minut posla ima na hamaci sajtu deteljno uputstvo kako se instalira

Nazad
Vrh Dno