Šta je novo?

zasto mi ne radi dc++?

Dusan87

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2004
Poena
319
Cao,

Pre neki dan sam instalirao Dc++,ali nista ne radi.Stavio sam da delim oko 3 gb,user name,pasivnu adresu i kad odem na public hubs on kao daunloduje hub list i kad zavrsi download od habova nista.Inace,koristim kablovski internet preko Kds-a.

Jos me zanima koliko ima nasih habova za razmenu muzike;posaljite mi precicu svih habova gde ima domaca muzika.

Sledece pitanje se odnosi na Soulseek.Postavim ceo album na download i sklonim ga zato sto ukapiram da je brzina slaba.Medjutim on tamo gde delim sam kreira folder upload,i stalno sam dodaje te pesme koje sam stavio pa izbrisao jer sam shvatio da ne zelim da ih skinem.Izbrisem folder upload ali on i dalje dodaje.Kako da namestim da mi ne dodaje to sto sam izbrisao?

Hvala.

Dusane,

Sto se tice DC++ koji ti je Configured Public Hub List?
Ovo ti je link pa izaberi neki koji radi: http://www.indx.f2s.com/lists.htm

Kada ih ubacis u Configured Public Hub List-u restartuj sam program pa onda probaj da se konektujes.

Vidi takodje da li ti Firewall podesen tako da je zabranjen izlaz DC++-u.
Ukoliko koristis ZoneAlarm pod Program Control nadji pa ukljuci
Access: Trusted i Internet kao i Server: Trusted i Internet.
Isto u Firewall-u mislim da Generic Host Process For Win32 Services (nisam siguran) mora da ti radi. On mora da ti radi kod mIRC-a da bi moga da saljes preko DCC-a pa verovatno mora i za DC++.

Takodje ukoliko imas ADSL, ima provajdera koji iskljucuju portove koje koriste P2P programi tako da moze biti i to....

I na kraju probaj da reinstaliras program ili da stavis poslednju verziju 0.674.

To je ono sto mi pada na pamet a ostalo je bejond maj kontrol............

Poslednja izmena:
Hvala ti puno,sada radi.

Samo me jos zanima da li na nekoj configured listi postoje samo nasi habovi i da li mozda znas koliko ima nasih habova.Ja sam nasao oko dva.

Pa nista odmah u prozoru do Configured Public Hub List imas Filter pa tu ukucaj Srbija, Yu , Ex Yu, Serbia ili nesto slicno pa ces tako doci do odredjenog broja nasih habova.
Pazi kada koristis odredjenu hublistu ne mora da znaci da su nasi hubovi na njoj........tako da probaj da koristis vise razlicitih............

Takodje pogledaj na Google-u ukucaj tamo recimo xxx DC++ hub list (xxx je Srbija, Yu , Ex Yu, Serbia ili nesto slicno). Potrazi malo po netu.

To je ono sto ja koristim.........

Nazad
Vrh Dno